2777
2789

سعید عزیزی کرجیه اما دیگه انفرادی مشاوره نمیده اما خودش یه تیم داره اونا انجام میدن،اسمش نمیدونم چیه اما تو جهانشهره

واسه سلامتی و عاقبت به خیری پسرم یه صلوات از ته قلبتون مهمونم کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعید عزیزی کرجیه اما دیگه انفرادی مشاوره نمیده اما خودش یه تیم داره اونا انجام میدن،اسمش نمیدونم چیه ...

منم میخواستم تیم ایشون رو پیشنهاد بدم استارتر عزیز 

این پیام رو از کانالش براتون کپی کردم 

#درخواست_مشاوره

با سلام و احترام
✍ عزیزانی که #مشاوره نیاز دارند جهت نوبت دهی با این شماره تماس بگیرند: 👇

☎️  09940499233

✅این نکته رو هم عرض کنیم خدمت بزرگواران که #آقای_دکتر_مشاوره_نمیدن و تیم مشاوره شون پاسخگوی شما خواهند بود.

💥مشاوره هم به صورت #حضوری است هم به صورت #تلفنی

جهت دریافت اطلاعات کامل در مورد #هزینه ی مشاوره ، #نحوه ی مشاوره و #نوبت_دهی و #آدرس دفتر لطفا تماس بگیرید.🙏

🌸موفق و پیروز باشید

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
یعنی شما خود دکتر عزیزی رو نمی بینید .تیم مشاوره داره توی اون مرکز

خودم کرجیم،دکتر عزیزی دیگه عمومی سخنرانی می کنه من جلساتش میرم خیلی خوبه،تو مهدیه کرج،مسجد جهانشهر و.... میان اما دیگه خصوصی مشاوره نمیدن

واسه سلامتی و عاقبت به خیری پسرم یه صلوات از ته قلبتون مهمونم کنید
خودم کرجیم،دکتر عزیزی دیگه عمومی سخنرانی می کنه من جلساتش میرم خیلی خوبه،تو مهدیه کرج،مسجد جهانشهر و ...

اره منم دوست دارم صحبتاشو از طریق کانال ها هم پیگیرشم 😊

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚