2777
2789
عنوان

بهم گفت از بس میخوری چاقی کمتر بخور که نری عمل منی

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 32 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متنفرم از این جور آدما. انگار قراره پول خورد و خوراکمون رو بدن

دقیقا ی بارم تشعیع جنازه دختر خالم بود داشتم شیرینی میخوردم دختره اومد گفت توهم فقط بخور درحالی من اون لحظه عصبی بودم و پرخوری عصبی دارم😂

کجاش باحال بود این که به چاقیت تیکه انداخت

میدونم یکم ته دلم ناراحت شدم ولی خب وقتی عمل کنم همچی درست میشه اینجوری ادما تزبیت خانوادگیشون مشکل داره نباید خودمو ناراحت کنم 

دقیقا ی بارم تشعیع جنازه دختر خالم بود داشتم شیرینی میخوردم دختره اومد گفت توهم فقط بخور درحالی من ا ...

اه چه نفرت انگیز و حال بهم بزنه. تو رو خدا از طرف من بهش بگو به تو چههههههههه

بهش بگو ميشه يه لحظه نپري وسط خوراكي خوردن من؟ ميبينمت زهر تنم ميشه براي همين چاقم (حالا واقعا چاقي؟ ...

اره واقعا چاقم قرار بود امروز برم یزد پیش دکتر کارامو و ازمایشامو بکنم برای عمل مامانم با دوستاش رفته مسافرت هفته دیگه باید برم بخاطر چاقی دانشکاه نرفتم کلا سال دیگه میخوام برم 

خب رژیم بگیر اگه از وضعییتت ناراحتی اگه هم نه ک ایگنورش کن

اره خب ولی قراره همل کنم امروز میاس برم یزد پیس دکتر ارمایس و اینا انجام بدم مامان مبا دوستاش رفت مسافرت هفته دیگه میخوام برم 

اخه ب کسی ک چ مگه نونت میده بعضی آدما تپلی قشنگ ترن😊

مرسیییی ولی خب من خودم انداممو دوس ندارم خودم باعث شدم اینا هر حرفی میخوان بزنن از بس درباره اندامم حرف میزنن اونام به خودشون اجازه نظر دادن میدن

ببينماصلا اين چرا خبر داره كه شما ميخواي بري عمل كني؟؟؟؟؟

بلند نیستم چجوری بفرستم😐الان عکسمو توی همین کامنته گذاشتم ببینم میاد ماشالله من به همه گفتم😂😂😂😂😂