2777
2789

پسر خودش ۸سالشه پسرمن ۴سالش هرموقع میریم خونه مادرشوهرم پسرش فقط گیر میده پسرم اذیتش میکنه میزنتش کلا درگیر میشه باهاش چندبار شدع خیلی بد زدتش درسته پسرمم ازخودش دفاع میکنه ولی زور این کجا و اون کجا ‌‌‌. پسرم پسرعموهاشم ۸سالشونه پلی باهمشون جوره این چون اذیتش میکنه درگیر میشه باهاش هرچی دست پسرم ببینه جیغش درمیادهواکه بده من البته من جز جداکردنشون چیزی نمیگم خب بچه ان دیگه عادیه دعواشون بشه. دیشب خونه مادرشوهرم بودیم پسرش همش بادکنک پسرمو میگرفت اذیتش میکرد پسرمم جیغو داد ‌. انقدر اذیت کرد پسرم یکی زد تو صورتش دویید سمت ما البته بگم قبلشم کلی پسرمو زده و اذیت کرده خلاصه تواون حین پسرش ازپشت حل داد پسرم خورد زمین سریع خواهرشوهرم باخنده گفت خوب شد به این میگن کارما ببین چه سریع خوردی زمین بخدا قسم سی ثانیه نگذشت از حرفش پای پسرش پیچ خورد یجوری با صورت خورد لبه میز ماگفتیم فکش خورد شد کلا گونش و فکش خورد به میز بیچاره بچه نفس بالا نمیومد 

اخه بگو زن گنده بچه ۴ساله چه میفهمه کارما چیه خب پسرتومه دوبرابر سنش سن داره اون چرا نمیفهمه نباید بزنه ‌‌. اون لحظه خندم گرفته بود که کارما پاپیچ خودتون شدکه 🤣🤣🤣

من تهی پیمانه بودم ،سرکشیدم خویش را🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید بگین من بدجنسم ولی انقدر جیگرم حال اومد بچش خورد به میز ترکید 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

در واقع خدا به بچه اون تیکه انداخت 😁

والا اخه بچه چه میفهمه کارما چیه باورکن اونسری تو باغ با چوب بزرگ یکی میخواست بزنه وسط کمر پسرم من دستمو ننداخته بودم یاسرش میشکست یا کمرش الان تواین بیست روز مدرسه هرروز مامانشو میخوان یه بچرو زده چشمش کبود شده

شاید بگین من بدجنسم ولی انقدر جیگرم حال اومد بچش خورد به میز ترکید

حقشه تااون باشه بچه چهارسالرو تیکه نندازه قربون خدابرم حرف ازدهنش بیرون نیومده زد پس کلش

والا اخه بچه چه میفهمه کارما چیه باورکن اونسری تو باغ با چوب بزرگ یکی میخواست بزنه وسط کمر پسرم من د ...

دیگه اینم بچه شری هست دیگه

بعضی بچه ها اینجورین

تا بزرگ بشن دهن مادر و پدرشون سرویس میشه