2777
2789
عنوان

باز مادرشوهرم هووووف

487 بازدید | 38 پست

تو یه موقعیتی که‌منو شوهرم توش گیر کرده بودیم محل سگ به ما‌نداد

انقد گریه کردم گفتم بهتون‌احتیاج دارم تنهام‌فشار رومونه ولی نگاهم‌نکرد.گف حالا میرم دنبال زندگی خودم کاری داشتین بزنگین من دعا میکنم‌براتون.

بعد بخدا منو شوهرم‌تو بدترین موقعیت ولون کردن و رفتن.بخدا بخدا فقط در حد نگهداری و اینا بود.فقط تنها نبودن خونه مون.ن پولی ن کمک زیادی.تازه هرورزم بهترین غدا باز بزاری جلوشون.

الان دقیقا همون‌مشکل براش پیش اومده.من همون‌موقع ک ولمون کرد ب شوهرم‌گفتم من دیگه برام‌مردن اینا.ازشون‌جلوم چیزی نگی.

الان ب من ک روش نشده بگه.کمک‌میخام.شوهرم‌فرستاده اونم‌میترسه مستقیم بگه چون دید چقد اذیت شدم.انقد گریه کردم.ولی توجهی نکردن.

هی دوسه روزه میگه میتونی این‌کارو کنی اگه‌میتونی بگو بهشون‌بگم.مثلا در حد ی انجام‌کار کوچیک.ولی اصلا دلم راصی نمیشه

زندگی بهم ثابت کردهیچ چیز از هیچ کس بعید نیست🥺💔😓

بگو نه

براشون دعا میکنم

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو نهبراشون دعا میکنم

بقران انقد اذیت شدم

جلوشون التماس کردم‌بخدا تنهاییم.کمک میخایم.

بقران‌مجید قبلش انقد بهشون‌سرویس دادم هر کاری.پشت سرم‌گفتن اون زرنگه خودش میتونه از پس هرکاری بربیاد

خوب قراره چه کاری براشون بکنی

برای من مثه زنگ زدن ب بهترین دوستمه بگم ی دفتر داری بهم قرص بدی.

ولی برای اونا دسترسی ب اون دوست خیلی سخته

بقران انقد اذیت شدمجلوشون التماس کردم‌بخدا تنهاییم.کمک میخایم.بقران‌مجید قبلش انقد بهشون‌سرویس دادم ...

حق داری

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

گرتو با بد بد کنی پس فرق چیست اونکه مادر شوهره من مامانم محبت نداره فقط پسرشو میخواد پس منم براش کاری نکنم؟ بالاخره خدایی هم هست میبینه فردا بچه های مام بزرگ میشن این چیزا رو دارن میبینن و یاد میگیرن 

درسته درحقتون بدی کردند اما شما ببخش و به خاطر خدا انجام بده براشون

نمیتونم

تا قبل این قصیه همین جوری بودم

بخدا انقد بهم بده کردن یادم نمیره

حتی میخاس بره مکه اومد‌ جلو همه‌گف کاری کردم حرفی زدم دلت شکسته‌منو ببخش.ادمیزاده.داشت گریه ش می‌گرفت.ولی نتونستم  ببخشمش

برای من مثه زنگ زدن ب بهترین دوستمه بگم ی دفتر داری بهم قرص بدی.ولی برای اونا دسترسی ب اون دوست خیلی ...

من دلرحمم وفراموشکار که این نکته منفی منه اماشمانه بگو

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

گرتو با بد بد کنی پس فرق چیست اونکه مادر شوهره من مامانم محبت نداره فقط پسرشو میخواد پس منم براش کار ...

بخدا تالان چشم پوشی کردم

شوهرمم میدونه حق با منه

برا همین هیچی نمیگه میترسه دعوا کنم.

بخدا اصلا دلم نمیاد ی قدم براش بردارم

همون موقع تو دلم گفتم مردن برام.بخدا بمیرن هم گریه نمیکنم.