2777
2789

چه درسی گرفتین؟

از لحاظ مالی و خرج کردن و کارهای خونه و...تجربیات تون در رابطه با شوهرتون بگین

روابط تون با خونواده شوهر

من مجردم 🦭😂

تجربیات اینجارو بگم؟چن تاشو بلدم 

جا نخواهم زد! دردهایم را در آغوش خواهم کشید و مصمم تر از همیشه، ادامه خواهم داد. این خاصیتِ من است؛ که مشکلاتم را شبیه به انگیزه می‌بینم، شبیه به داغِ سوزانی، که وادارم می‌کند سریع تر از همیشه گام بردارم. من به لطفِ دردهایم، هر روز قوی‌تر می‌شوم، ‌نه جا می‌زنم، نه کم می‌آورم، می‌ایستم و ادامه می‌دهم دوام می‌آورم و موفق می‌شوم ❤️🦋 . ׁ ֢ 🥑🌱 ˇˇ . . ׁ ֢️ 🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم رفت وآمد هرچقدر با خانواده شوهرکمتر باشه کیفیت زندگی بهتره و اینکه سر هرچیزی کوتاه نیاین یه چیزی که از جاریم یاد گرفتم اینکه زبونتو ن شیش متر باشه بیشتر دوستون دارن تا اینکه بی زبون باشین

اصلا نباید با خانواده همسر صمیمی شد...رفت و آمد حساب شده ولی در کمال احترام همراه با چاشنی لبخند....هر چی از زندگیتون کمتر بدونند بهتره البته فرق ندارم خانواده خودتون هم همینطور لازم نیست هر خوشی یا ناخوشی دارید و جار بزنید

...

از الان دارم رو پسر سه ساله م کار میکنم که تو کارای خونه بهم کمک کنه...

تو خونه هم بعضی کارهارو اصلا گردن نمیگیرم مثل آشغال بردن و خرید نون و....کافیه یبار انجام بدم شوهرم ول نمیکنه میگه برو نون بخر و...

خونواده شوهرم تیکه بندازن در جا جوابشونو میدم ،حتی بعضی اوقات مستقیم میگم منظوری داشتین؟