2777
2789
عنوان

یه چیزی در مورد کارما بهتون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی مذهبی وبا حجاب نیستم معمولی

مادر شوهرم ۲۲ سال پیش تو روضه خونه مادرم منو پسندید

برادر شوهرم همش بهش میگفت اینو از روضه پیدا کردی با حالت تمسخر

حالا پسرش زن چادری دوست داره

در حالی که مادرش بدون روسریه 

منم مانتویی حتی درحد عرف

کلا همش مسخرم میکردن

خواهرم کار پیدا نمیکرد

میخواست بره بیمارستان شهر مادربزرگم سر کار

شوهر خاله ام هی گفت اون بیمارستان فاحشه خونه اس پرستاراش چی و چی 

4 سال بعد دختر خودش رفت همون جا و پرستار شد الان 15 ساله اونجاس 

منم خیلی مذهبی وبا حجاب نیستم معمولیمادر شوهرم ۲۲ سال پیش تو روضه خونه مادرم منو پسندیدبرادر شوهرم ه ...

جاری من یه سری منو دید چادر سرم نبود

گفت اینا خیلی با ما فرق دارن و باکلاسن با لحن خیلی تحقیرآمیز

الان تو خیابون ساپورت تنگ میپوشه با شومیز کوتاه 

برادرهمسرم ب همسرم گفت ری دی با این زن گرفتنت. درصورتی بود ک‌همشون میدونستن ک از کل فامیلشون سرتر بودم از حرص و حسد میگفتن.  خلاصه ی زنی گرفت ک انننقد خجالت زدشون کرد ابروشون برد. الان داره طلاق میده اونو یکی دیگه رو گرفته. شوهرم گفت از تو خجالت میکشه.‌

parasoo1989@
برادرهمسرم ب همسرم گفت ری دی با این زن گرفتنت. درصورتی بود ک‌همشون میدونستن ک از کل فامیلشون سرتر بو ...

منم یکی یه شب کلی فحشم داد توهین کرد مایه ننگی فلانی و...

همون کار دخترش کرد☺️☺️

نره خرهای سایت درخاست ندن مرسی

جاری من یه سری منو دید چادر سرم نبودگفت اینا خیلی با ما فرق دارن و باکلاسن با لحن خیلی تحقیرآمیزالان ...

چراانقد تغییر😂

منم مادرهمسرم سر حجاب و استقلال و ازادی من حرف زیاد میزد ادا داشت قیافه داشت. الان جاریم باشوهرم دست میده و من عمدا همون موقع زل میزنم ب چشمای مادرشوهرم🤣🤣🤣جشنشون قاطی همه لخت و پتی😂 ما بیحجابیم حالا اما مادرشوهرم حرف زیاد داشت دیگه‌. خلاصه علنی بهش گفتم مامان چیشد عوض شدی

parasoo1989@