2777
2789
عنوان

لعنت ب خونه تو خیابون اصلی

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 45 پست
خودتان خونه ساختینبعد اتاق خواب سمت خیابان ساختین؟

اره خودمون اصلا فرقی نمیکنه اتاق خواب سمت خیابونه  .ولی خب کلا ۱۰۰ متره پنجره باز باشه صدا تو خونه است کلا ...بزرگ نیس ک بگی مثلا یجای دیگه بخوابم صداکمتر بیاد...فرقی نداره زیاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین برو مدرسه ببین چه خبره مخصوصا پسرونه با همون میکروفونم صداش به بچه ها نمیرسه از بس شلوغه

یه ناظمی ک تعداد دانش اموزاش کم هم بود مثلا ۵۰ تا

پشت میکروفن داد میزد ک اگه همسایع ها راضی نیستن خونشونو بفروشن

ببین برو مدرسه ببین چه خبره مخصوصا پسرونه با همون میکروفونم صداش به بچه ها نمیرسه از بس شلوغه

کاش کنار خونه ما هم یه مدرسه پسرونه بود مجبور میشدم صبح ها زودتر از خواب پا شم مثل خرس نگیرم بخوابم

با صداش داره همه رو ازار میدهمیتونه با صدای ارومتر هم اینکارو بکنخ

مدرسه دختر منم دولتیه روز اول رفتم با میکروفون حرف میزدن ولی صدای میکروفونو طوری تنظیم کرده بودن ک بیرون مدرسه کسی اصلا نمی شنید...میتونن خودشون تنظیم کنن.شکایت کنید ب اداره

یه ناظمی ک تعداد دانش اموزاش کم هم بود مثلا ۵۰ تاپشت میکروفن داد میزد ک اگه همسایع ها راضی نیستن خون ...

خب اون مریض بوده من دیروز رفتم مدرسه پسرم انقد تو حیاط سروصدا میکردن ناظم بیچاره با میکروفونم نمیتونست صداشو برسونه 

وای😍پنجره ما هم شکل دو جدارس ولی همه صدا داخل خونس چرا؟

دوجداره که صدا نمیاد.یو پی وی سی هست.از این سفیدا؟من میبندم انگار کل شهر خفه میشن.البته ما تراس مونم بستیم با همونا،یه پنجره دادیم.

وای😍پنجره ما هم شکل دو جدارس ولی همه صدا داخل خونس چرا؟

شاید از در میاد سروصدا ی مدت در مون ازین در معمولیا بود ک عایق صدا نبود باز صدا تو گوشمون بود بعد عوض کردیم ازین در ضدسرقتا گرفتیم بهترشد