تا حالا حس کردین ک زندگی پدر و مادرتون و خراب کردین؟و اونا بخاطر شما حالشون خوب نیس ؟💔
عذاب وجدان این منو هر لحظه داره میکشه
خدایا کاش منو ببری پیش خودت
ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمیکند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرمواسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️
چون من ازدواج نکردم هنوز سنمم خوبه مامانم خیلی غصه منو میخوره همش با غصه زل میزنه بهم بخدا خیلی ناراحت میشم اما خب چیکار کنم دست من ک نیس
ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمیکند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرمواسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چون من ازدواج نکردم هنوز سنمم خوبه مامانم خیلی غصه منو میخوره همش با غصه زل میزنه بهم بخدا خیلی نارا ...
عزمزمه یه جمله میگم به مامانت بگو دخترم بگو مامان چرا فکر میکنی منیا تو که هر دومون زنیم نیاز داریم به مرد قبول که ازدواج خوبه ولی اینطور نیست که بخای کل زندگیت معطوف به این کنی که یک مرد باید روی سرت باشه کاش سعی کن من و طوری بار بیاری که دختر قوی باشم و مستقل روی پای خودم تا اینکه وابسته به یک مرد الهی سایه تو و بابل روی سرم باشه همیشه ولی کاش جای اینها میگفتی دخترم قوی بار بیا به این فکر کن که بدون ما هم خودت از پس خودا بر میای
چقدر زندگی زیباتر میشود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم