2777
2789

حالا نه میدونم لباس چی بپوشم از طرفی شوهرم میگه نریم خسته میشی گفتم دوس دارم برم ولی باید از اول تا آخر بشینم منیکه تو هر عروسی یکسره وسط بودم کل فامیلم همش به شکم ادم زل بزنن و بگن کی میاد کی میاد هوووووف

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

نه بابا برو روحیه ات هم عوض میشه آرایش خوشگل هم بکن حتی میتونی با کفش راحت یکم نرم برقصی 

لباس هم زیاد روشن و براق مثل ساتن نپوش که شکمت کوچیکتر نشون بده 

هر وقت هم خسته شدی زودتر برو خونت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خیلی قشنگه که یه لباس مخمل بگیر که دامنش کلوش باشه و راحت رو شکمت بشینه اذیت نکنهبرو وسط یکم قر ...

احساس میکنم با شکم گنده برقصم شبیه اسگولا میشم😅😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

احساس میکنم با شکم گنده برقصم شبیه اسگولا میشم😅😂

نه اصلا اینجوری فک نکن

من چند بار پیش اومده خانوم باردار دیدم تو عروسی 

انقد ذوق کردم 

به نظرم از همه خانوما خوشگل تر اومده😁

میرقصی اروم برقص 

لباس هم جیگری یا سورمه ای گزینه های خوبی ان

نه اصلا اینجوری فک نکنمن چند بار پیش اومده خانوم باردار دیدم تو عروسی انقد ذوق کردم به نظرم از همه خ ...

خودمم نظرم سرمه ای بود🥰

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عالی میشه عزیزم😍شک نکن

🙏🥰❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40