2777
2789
عنوان

حس ششمی چه وحشتناک شده 😯😮😮

110 بازدید | 14 پست

یه حس ششمی که خیلی ادعاش میشه همه هم قبول دارن گفت چندتابچه خواهی داشت وخیلی مطمئن به نظرتون راسته یاتعدادبچه درطالعه دقیقه ؟؟؟

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️

به نظرم دروغه 

دوبار از همین سایت امتحان کردم 

دوبارش دروغ گفتن 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا از همچین افرادی سوال میپرسین ؟ 

اون حس ششمی ، دعانویس ، فالگیر و... وقتی شما ازشون درخواستی میکنید انرژی های خودتون براشون باز میکنید و بهش اجازه دسترسی به خودتون میدین 

اونها کار خاصی نمیکنن ولی شما در مقابل اونها اینقدر ضعیف هستین که هرچی بگن برنامه ریزی میشین به همون برسید

هیچ وقت نباید از هیچ ادمی درخواست کرد آینده منو ببین 

آینده اصلا خلق نشده 

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»
اخه خیلی همه پیگیرشن میگن درست میگه اسمش فکرکنم کدوزرنگ همه میگن هرچی گفته راسته

فک‌کن تو به خواسته خودت بچه تو سقط کردی اونوقت اون تعدادی که طرف گفته برات درست در میاد؟

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
چرا از همچین افرادی سوال میپرسین ؟ اون حس ششمی ، دعانویس ، فالگیر و... وقتی شما ازشون درخواستی میکنی ...

اخه بعضیاتاپیک میگفتن دوسال پیش به ماگفت درست دراومدخیلی هم به سختی جواب میدادمیگفت انرژیم تحلیل میره 

چرا از همچین افرادی سوال میپرسین ؟ اون حس ششمی ، دعانویس ، فالگیر و... وقتی شما ازشون درخواستی میکنی ...

ولی قبول دارم دیگه نمیپرسم ناخوداگاه ذهن ادم میمونه اعصابش بهم میریزه 

اخه بعضیاتاپیک میگفتن دوسال پیش به ماگفت درست دراومدخیلی هم به سختی جواب میدادمیگفت انرژیم تحلیل میر ...

اون افراد میتونستن آینده دیگه ای داشتن باشن ولی چون به اون فرد اجازه دادن برنامه ریزیشون کنه براشون اتفاق نیوفتاد

اصلا نباید انرژی ادم دیگه وارد زندگی ما بشه 

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»
ولی قبول دارم دیگه نمیپرسم ناخوداگاه ذهن ادم میمونه اعصابش بهم میریزه

چرا خدا میگه فقط به من ایمان بیارین؟ چون ایمان کار میکنه 

من وقتی به همچین افرادی ایمان داشته باشم دچار مشکلات میشم و انرژی اونها روی من میوفته

اما وقتی به بالاترین قدرت در جهان یعنی خدا ایمان بیاری اصلا انرژی های دیگه مثل انرژی دعانویس ، حس ششمی و.. هیچ تاثیری تو زندگی نداره