2777
2789
میرینم به هیکلشو جدو ابادش با اوردنگی میزنم در کونش پرتش میکنم بیرون😐نکنه مث بز وایستادی نگاش کردی؟

ن جالب بود درجا و محکم وایسادم تو روش 

قبلا مثه ماست بودم

آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با تیپا از اتاقم مینداختمش بیرون

میگفتم اصلا پرنسس ها رو چه به ازدواج و بعد میگفتیش شما احتمالا باردار هم میشی

خب تو هم برای چی باید با همچین ادمی ازدواج کنی

خب مجرد میموندی😂

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

این چجوری دختریع از نظر شما دختریه که لباس اصلا نمیخره خیلی قانعه پول نمیگیره از کسی اگه با کسی دعوا ...

بره خارج چیکار اینجا چیکار کرد که اونجا بکنه

من میگم بی اراده و باری به هرجهت 

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

عزیزم قبول میکردی میگفتی یه شرطی داره بشینین خونه خانه داری کنی بچه بیاری که من از سرکار که برگشتم غذا آماده باشه وگرنه با کمربند میفتم به جونت 😂😂😂😂😂😂 اونوقت دوتا پا هم میگرفت فرار میکرد

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

خداروشکر خودشو همین اول کاری نشون داد

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

چیکار کردی که باعث شده این حرف رو بزنه؟ اگه مستقل هم هستید درآمدتون هم زیاده نذارید مردا بفهمن وگرنه ...

از بس نمیتونم جلوی دهنمو بگیرم

آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.

و اینم گفتم مرد با ابن حرف فقط اقتدارشو زیر سوال میبره

مرد اینطوری خیلی بچه هست

نمیگم بدهست

کمی روش کار کنی بهترین همسر میشه

اگه خواستی

کانال تنها مسیر آرامش ی کلاس همسرداری داره عالیه 

قبل ازدواج عضو بشو

خوشبختیت را تضمین میکنم

هم اونایی مه میگن خواستگار گرن میاد سرد میره

عضو بشن

دویست توامن هزینه اش بیشتر نیست

و اینم گفتم مرد با ابن حرف فقط اقتدارشو زیر سوال میبره

وای خدا 

برو خداتو شکر کن توهمون خواستگاری خودشو نشون داده و انقد وقیح و پرتوقع هست که احتیاجی به قایم کردنش نکرده .

چرا میخواهی سعی کنی به چنین آدمی توضیح بدی ؟

خونه پدر ماندن و مجردی درسن بالا صد شرافت داره به تحمل چنین نامردهایی

همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه ‌.تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین 

این چجوری دختریع از نظر شما دختریه که لباس اصلا نمیخره خیلی قانعه پول نمیگیره از کسی اگه با کسی دعوا ...

دختره دوس داشته قدم بزنه؟