2777
2789
عنوان

کیا با وجود بچه جدا شدن

1134 بازدید | 91 پست

۶ ماهه از خیانتش کهربهم کرده میگذره 

از بعدش اون خیلی شوهرم تغییر کرده ولی من دیکه واقعا هیچ حسی بهش ندارم دوست دارم جدا شم ولی بخاطر بچم نمیدونم چیکار کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عیب نداره اگه اصلاح شده ببخش آدم هس خطاکار و گناهکار بخدا بگو من بخشیدم تو هم منو ببخش

موافقم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

😭

والا همه زندگیا ریده شده 

بشین دو دوتا چهارتا کن

ببین الان ک خونه شوهرتی مناسب تره یا جدا بشی شرایط متاسب تره

بیگدار ب اب نزن گلم

ما رفقای زیادی نداریم فقط ادمای زیادی میشناسیم 🫠

خیلی خیلی زیاد شده طوری که بین زن ها و مردهای خیانتکار باید اونایی که نکردن و انگشت شمارن جدا کرد

چقدر آدم ها بد شدن بدونه اجازه می ان تو زندگی تو وبدونه اجازه هم تو رو درگیر خودشون می کنن و میرن . خیلی ...

شرایط سختیه،من با وجود بچه جدا شدم اما علتش خیانت نبود،الان هم شرایطم سخته انگار مجبوری بین بد و بدتر انتخاب کنی،راهی واسه اصلاحش نیست؟

واسه سلامتی و عاقبت به خیری پسرم یه صلوات از ته قلبتون مهمونم کنید
خیلی خیلی زیاد شده طوری که بین زن ها و مردهای خیانتکار باید اونایی که نکردن و انگشت شمارن جدا کرد

تقصیر مرداس همش 

۹۰درصد

ما رفقای زیادی نداریم فقط ادمای زیادی میشناسیم 🫠