2777
2789
یعنی چی صلوات داره مگه

گفتم که ذکر صلوات مثلا تا چهل روز نذر می‌کنی واسه امام حسین صلوات میفرستی گره گشایی

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

استغفار امام صادق چه تاثیری داره؟

پاکسازی جسم و روح

اما کسی که سنگینی داره دعاش مستجاب نمیشه

اول غسل رفع سنگینی بعد استغار دو ماه انجام بده بهتره کسی براش چله انجام بده

- مقصـב آسماט است ؛ از حوالے زمین بایـב جـבا شـב .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پاکسازی جسم و روحاما کسی که سنگینی داره دعاش مستجاب نمیشهاول غسل رفع سنگینی بعد استغار دو ماه انجام ...

غسل رفع سنگینی کدوم غسل هست؟غسل توحید یا ناس منظورتون هست؟

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.

برای رزق و روزی خواندن سوره ی واقعه شب های پنجشنبه و جمعه 

خواندن یس بعد از نماز صبح با دقت و توجه و بعد از یس دعا کردن 

خواندن ذکر 

بسم الله الرحمن الرحیم 

ماشاالله 

لاحول ولاقوة الا بالله العلی العظیم 

این ذکر برای تمام امور دنیوی و گره گشایی توصیه شده

خواندن ذکر یا رزاق 

غسل اگه به گردنته باید انجام بدی 

شکر گزاری خیلی مهمه برای تمامی انچه داره مداوم خدا رو شکر کن

نائب بگیرید چله واقعه رو به نیتتون انجام بده خودتونم استغفار امام صادق رو بخونید

استغفار امام صادق رو دو ماه کامل قمری خوندم کوچیکترین تاثیری نداشت،اصلا نابود شدم هر روز به امیدی و هر روز نامیدی

استغفار امام صادق رو دو ماه کامل قمری خوندم کوچیکترین تاثیری نداشت،اصلا نابود شدم هر روز به امیدی و ...

سنگینی دارید درخواست بدین غسل بفرستم

- مقصـב آسماט است ؛ از حوالے زمین بایـב جـבا شـב .

تو نماز ظهر خیلی تنبلی میکنم ...

ااسی جان باور کن من حسم بهم گفت که تو انجام واجبات کوتاهی میکنی

متاسفانه ما بنده ها حاضریم چهل روز ختم و چله بگیریم.. شب تا صبح عبادت مستحبی بکنیم ولی واجب رو انجام ندیم.. قطعا واجبات، اولیته اول خداس.. تو نماز واجب رو بخون اگر گره کارت باز نشد هر چی خواستی به من بگو