2777
2789

یه شوهر بی مسولیت که این ماه امتحانش کردم روی مرغ خریدن من نخریدم ۲۳ روز از ماه گذشت به خودش نمیگیره حتی یه مرغ بخره

اصلا خرج نمیکنه

یعنی از یه پنیر صبحانه بخر تا یه جرم گیر واسه خونه ،خرج خودم خرج بچم شهریه پرستار بچم، خرج خوراکی بچم، لباس دکتر همه چی افتاده گردن خودم

یعنی اگه من چیزی بخرم میشه غذا درست کنم نخرم که هیچی.

نه قسطی میده نه چیزی

من هر چی دربیارم خرج میشه نمیشه پس انداز کنم که بتونم یه خونه اجاره کنم اجاره خونه بدم حداقل دلم نمیسوزه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونم سرکار میره؟پولش را چکار می کنه؟بعد مرغ نخردید پس چی خوردید این ماه؟

آروم باش🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

هیچی نخر! چرا بد عادتش دادی؟ چیزی نمیخره چون میدونه تو هستی که بخری و خیاله خودشو راحت کرده اینجوری.

شاید فقط باید خودم رو به "یه لیوان چای" برسونم و به هیچ چیز فکر نکنم. 

شوهرتون مقصر نیست شما خودتون همینطوری بار آوردید ایشون رو. شما یه سری کارها رو انجام دادید که وظیفه شما نبوده و به همسرتون اثبات کردید که بی عرضه هستش. شما هم زندگی خودتون رو خراب کردید هم همسرتون رو. شما مصداق همون خانم هایی هستید که تو امضام گفتم

بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است

کار میکنه؟ درآمد داره؟

اول اینو بگم معتاده قبلا کار هم میکرد اوضاع همین بود

والا شش هفت ماه بیکار شد ولی پول پس انداز داشت خرج نمیکرد 

باز دوباره مغازش راه انداخته چند روزه ولی کلا هر چی هم کار کنه خرج این میشه تریاک بخره سیگار بخره خرج پسر زن سابقش کنه که خونه پدرش (پدرشوهرم) هست خرج در حد یه ساندویچ یا یه دست لباس واسه پسرش و پول تو جیبی

حالا خودش کمه خرج خونه نمیده پسرش هم شب بر میداره میاره اینجا پسرش از این مدلی ها هست که شلوار کردی میپوشه چاقو میذاره کنار شلوارش با رفیقاش بساط عرق خوری داره 

اول اینو بگم معتاده قبلا کار هم میکرد اوضاع همین بودوالا شش هفت ماه بیکار شد ولی پول پس انداز داشت خ ...

چرا باهاش موندی؟

مردو فقط در صورتی میشه تحمل کرد که پول بیاره

درخواست طلاق بده

اونم سرکار میره؟پولش را چکار می کنه؟بعد مرغ نخردید پس چی خوردید این ماه؟

پسرم که عاشق ماکارانی و ناگت مرغ هست واسه بچم اینطوری گذروندم تا ببینم این مردک مرغ می‌خره یا نه 

مطمئنم بیرون واسه خودش غذا می‌خره سرکارش میخوره