2777
2789

تو نصف تاپیکام داشتم برای یه پسر عر میزدم که چه قدر دوستش دارم و شدیدا روش کراشم و ینی میشه مال من باشه؟

چه مرگم بود😂

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂

الان اصلا یادت میادش؟

طوطی و کلاغ هردو زشت آفریده شدند،طوطی اعتراض کرد و زیبا شد اما کلاغ راضی بود به رضای خدا،امروز طوطی در قفس است و کلاغ آزاد... پشت هر حادثه ای حکمتی است که شاید هرگز متوجه نشوی! هرگز به خدا نگو چرااا؟

اسپویلرز:

من رسیدم به اون پسر

نامزد کردیم

جدا شدیم

اون سرطان خون گرفت

من افسردگی شدید

به رشته ای که براش عر میزدم هم رسیدم

ولی الان مرخصی گرفتم که انصراف بدم ازش

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسپویلرز:من رسیدم به اون پسرنامزد کردیمجدا شدیماون سرطان خون گرفتمن افسردگی شدیدبه رشته ای که براش ع ...

میگن زود جواب نده 

اسپویل نخونده بودم

اخی الان اون خوبه ؟

طوطی و کلاغ هردو زشت آفریده شدند،طوطی اعتراض کرد و زیبا شد اما کلاغ راضی بود به رضای خدا،امروز طوطی در قفس است و کلاغ آزاد... پشت هر حادثه ای حکمتی است که شاید هرگز متوجه نشوی! هرگز به خدا نگو چرااا؟

بالاخره بهش رسیدی یا نه؟

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.
مگ نترکیده بود چجوری تایپیکاتو خوندیکاربرای ترکیده بزنی روش زرده

نه دیگه 

فقط نمیتونم وارد اکانت شم

اسپویلرز:من رسیدم به اون پسرنامزد کردیمجدا شدیماون سرطان خون گرفتمن افسردگی شدیدبه رشته ای که براش ع ...

چرا انصراف بدی وقتی دوسش داشتی 

ادامه بده خیلی قوی 

رسیدم و جدا شدیم:)

وقتی این همه دوسش داشتی 

پس احتمالا جدا شدن از اون بوده نه؟ 

اسمتم انگار همین بود یه چیزایی من تواین اسم یادمه

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید