2777
2789
باید زرنگ باشیعلاقه داشتی وگرنه موفق نمیشیبرخلاف چیزی ک بقیه فکر میکنن حقوق فهم واقعیش خیلی سختهخیلی ...

من قدرت تحلیل خوبی دارم جامعه شناسیم مثلا توش خیلی قویم جسارت و جرعت زیادی هم دارم ولی میترسن از الان برای خودن دیر باشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون سال چند شد رتبتون؟ وای من فلسفه ضعیف لعنت ب معلممون آنقدر گفته نزنید شماها خندید اشتباه می‌زنید ...

عزیزم اصلا یادم نمیاد من سالها از درسم میگذره

استرس نداشته باش

دانشگاه هرجایی قبول شی مهم نیس مهم بعد فارغ التحصیل شدنه که به کجا برسی چون دوباره باید بخونی تا وکالت قبولشی

بـه گـذشته بر میـگـردم به سـراغ خـاطـراتم....

عزیزم اصلا یادم نمیاد من سالها از درسم میگذرهاسترس نداشته باشدانشگاه هرجایی قبول شی مهم نیس مهم بعد ...

من فک‌کنم مثلا آزاد یا مفید قم قبول میشدم ولی انتخواب رشته نکردم پشت موندم راستش پارسال هیچی نخوندم رو هوا دادم ولی امسال گفتم بخونن ببینم چی‌میشه بین فرهنگیان و حقوق کدوم‌بهتره؟

من فک‌کنم مثلا آزاد یا مفید قم قبول میشدم ولی انتخواب رشته نکردم پشت موندم راستش پارسال هیچی نخوندم ...

فرهنگیان آینده شغلی  تضمین شدست 

حقوق باید کلی تلاش کنی تا آیا قبولشی وکالت یا نه

بـه گـذشته بر میـگـردم به سـراغ خـاطـراتم....