fazi_khanooooooom مدیر عضویت: 1400/08/30 تعداد پست: 715 عنوان فیلر لب بدووووویین بیاااااین🥹 | مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 16 پست میخوام فیلر لب بزنم خیلی از دردش میترسم ولی خیلی لبام کوچیکه و خیلی دوست دارم بزنم دردش قابل تحمله بدون بی حسی تزریقی؟؟؟بیاین بگین چیکار کنم؟؟؟موندم واقعاآخه دکتره بدون بی حسی تزریقی میزنه تعداد رای : 13 نظرسنجی درد فیلر لب بدون بی حسی تزریقی قابل تحمله اصلا قابل تحمل نیست میمیری از درد 2 15% حدودا قابل تحمله بزن حالشو ببر 4 30% ژل لب نزدم میخوام نتیجه رو ببینم 7 53% 1404/07/23 | 03:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dorshodeh عضویت: 1402/10/22 تعداد پست: 26 آخه بینی مو عمل کردم فاصله لب و بینی ام زیاد شده آها پس اگ بینیتو عمل کردی بزن من فکر کردم همینجوری تصمیم گرفتی بزنی بزن اگ دیدی بهت نیومد دیگ ادامش نده دردو ک داره دردش میمونع الان من دو ساله فیلر گونه زدم رد شد فیلرش ولی وقتی میخندم داخل گونم خیلی درد میگیره
fazi_khanooooooom مدیر استارتر عضویت: 1400/08/30 تعداد پست: 715 آها پس اگ بینیتو عمل کردی بزن من فکر کردم همینجوری تصمیم گرفتی بزنی بزن اگ دیدی بهت نیومد دیگ ادامش ... بعدش من ندیدم کسی درد داشته باشهشاید چون اون فیلر گونه بوده دردش موندهیا شاید پیش دکتر ماهری نرفتیدرد همون لحظه اش واسم سخته میترسم نتونم تحمل کنم