ملیس۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 1749 عنوان تعریف خوشگلی چجوریه 147 بازدید | 19 پست ب چ آدمی میگید خوشگل چه جزییاتی توچهرش داشته باشه از نظر شما خوشگل گفته میشه ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀🥺 1404/07/23 | 02:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پیشی_ملوس_گوگولی عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 1779 به هر کی به دلم میشینه و قیافش دل نشین باشه میگم خوشگل معمولا زیاد تعریف میکنم از ادما حسه خوبی میده بهم اوناهم خوشحال میشن دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!
_شارمین_ عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 4493 هر کسی معیارهای زیبایی از نظرش فرق داره.. نمیشه یه نسخه رو واسه همه پیچید...شاید از نظر من خال پشت لب خوشگل باشه ولی از نظر تو نه...از نظر من چشم قهوه ای... از نظر تو چشم سبز.. میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا میکنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂
blue_rosey عضویت: 1404/07/16 تعداد پست: 153 چشم های آهویی واقعا خیلی خوشگلن :)) شاید فقط باید خودم رو به "یه لیوان چای" برسونم و به هیچ چیز فکر نکنم.
ملیس۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 1749 به هر کی به دلم میشینه و قیافش دل نشین باشه میگم خوشگل معمولا زیاد تعریف میکنم از ادما حسه خوبی میده ... منظورم اینه جدا از آدمایی که به دل میشینن ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀🥺
ملیس۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 1749 هر کسی معیارهای زیبایی از نظرش فرق داره.. نمیشه یه نسخه رو واسه همه پیچید...شاید از نظر من خال پشت ل ... درسته خال رو لب نظرت چیه ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀🥺
ملیس۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 1749 چشم های آهویی واقعا خیلی خوشگلن :)) آره 🥺 ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀🥺
برفیسابق عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 39197 مگان فاکسافسانه پاکرویه سری بازیگرای هالیووود واقعا خوشگل ان
_شارمین_ عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 4493 درسته خال رو لب نظرت چیه قشنگه میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا میکنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂
ابر_و_بارون عضویت: 1402/03/12 تعداد پست: 3903 ببین اصلا اینکه دماغ یا چشمکجور خاصی باشه نیستواسه من فقط تناسب چهره مهمهسعنی ممکنه سکی دماغش قوز داشته باشه ولی خوشگل باشه اما یکیم با وجود قوز ، دماغش تو ذوق بزنهچون مثلا اولس تناسب داشته چهرش ولی دومی نه
پیشی_ملوس_گوگولی عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 1779 منظورم اینه جدا از آدمایی که به دل میشینن خب واقا بعضی ادما به دلم میشینن زیبایی نسبیه معمولا کسایی که صورت تو پر دارن و چشمای خوش حالت با درشت یا مژه های بلند طبیعی ابروی طبیعی دخترونه من عاشق این مدل چهره ها هستمولی خیلی وقتاهم طرف این شکلی نبوده اما بنظرم خوشگل بوده بستگی دارهههه دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!
ملیس۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 1749 خب واقا بعضی ادما به دلم میشینن زیبایی نسبیه معمولا کسایی که صورت تو پر دارن و چشمای خوش حالت با درش ... درسته ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀🥺