2777
2789
عنوان

تعریف خوشگلی چجوریه

147 بازدید | 19 پست

ب چ آدمی میگید خوشگل 

چه جزییاتی تو‌چهرش داشته باشه از نظر شما خوشگل گفته میشه 

ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀🥺

به هر کی به دلم میشینه و قیافش دل نشین باشه میگم خوشگل معمولا زیاد تعریف میکنم از ادما حسه خوبی میده بهم اوناهم خوشحال میشن

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر کسی معیارهای زیبایی از نظرش فرق داره.. نمیشه یه نسخه رو واسه همه پیچید...

شاید از نظر من خال پشت لب خوشگل باشه ولی از نظر تو نه...از نظر من چشم قهوه ای... از نظر تو چشم سبز..

میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا می‌کنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂

به هر کی به دلم میشینه و قیافش دل نشین باشه میگم خوشگل معمولا زیاد تعریف میکنم از ادما حسه خوبی میده ...

منظورم اینه جدا از آدمایی که به دل میشینن 

هر کسی معیارهای زیبایی از نظرش فرق داره.. نمیشه یه نسخه رو واسه همه پیچید...شاید از نظر من خال پشت ل ...

درسته خال رو لب نظرت چیه 

ببین اصلا اینکه دماغ یا چشمکجور خاصی باشه نیست

واسه من فقط تناسب چهره مهمه

سعنی ممکنه سکی دماغش قوز داشته باشه ولی خوشگل باشه اما یکیم با وجود قوز ، دماغش تو ذوق بزنه

چون مثلا اولس تناسب داشته چهرش ولی دومی نه

منظورم اینه جدا از آدمایی که به دل میشینن

خب واقا بعضی ادما به دلم میشینن زیبایی نسبیه 

معمولا کسایی که صورت تو پر دارن و چشمای خوش حالت با درشت یا مژه های بلند طبیعی ابروی طبیعی دخترونه من عاشق این مدل چهره ها هستم

ولی خیلی وقتاهم طرف این شکلی نبوده اما بنظرم خوشگل بوده بستگی دارهههه

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

خب واقا بعضی ادما به دلم میشینن زیبایی نسبیه معمولا کسایی که صورت تو پر دارن و چشمای خوش حالت با درش ...

درسته