2777
2789
مادر همیشه تکیه گاه بوده شما به بچه خودت ایمان نداری میخوای کپی بقیه باشه از این ب بعد اگ هرکسی ب بچ ...

😔😔😔😔پسرم شیطنت میکنه بگم نمیکنه؟البته اینم بگم پسرم یه اخلاقایی داره که خیلی سرتر از بقیه همسناشه احوال پرسی و سلام و تشکر که مثل ادم بزرگاس که پسرعموش الانم بلد نیست تو جمعی سلام کنه و مادرش میگه بزرگ میشه مثل باباش سر زبوندار میشه😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر حرفای جاریته.‌.اون پز الکی میده..بگو پسر نباید آروم و ساکت باشه..بچه باهوش شلوغ میشه

اونم میگه پسر من ادامه با تربیته بعد میگه پسرم باهوش ترینه و خیلی چیزا پسر من خیلی چیزارو داره پسر اون نداره فقط نمیخوام پز بدم فقط روحم اذیت میشه

قرار نیست بچت بهترین پسر دنیا بشه چون بچته توئه بهتر ازش زیاد هست بدتر هم ازش زیاد هست با مقایسه زندگیشو خراب نکن فقط مواظب باش حقشو کسی بالا نکشه و شخصیتی داشته باشه جسور و با اعتماد بنفس

قرار نیست بچت بهترین پسر دنیا بشه چون بچته توئه بهتر ازش زیاد هست بدتر هم ازش زیاد هست با مقایسه زند ...

نه بقیه مردم برام اصلا مهم نیستن به جز پسرعموش چون فقط دوتا نوه هستن و انقدر مقایسشون کردن خانوده شوهرم دیگه یجوری وسواس گرفتم