2777
2789

حق بقیه رو زیر مویتی بخوره و چون اینام شریکن همش میترسم

پسر اون قدش بلندتره سالمه ساکته مثلا حرف گدش کنه

پسر من لکنت گرفته خیلی شلوغه و شیطون و اذیت کن گاهی حرفای بد میزنه اما در کل فرز و اجتماعیه و خیلی همم روسش دارن

اما جاریم همش پسرشو میکوبه تو سر من البته نامحسوس همش استرس دارم بزرگ بشن پسر اون همه جوره از پسر من بهتر دربیاد خیلی سعی میکنم تو تربیت و رفتارش اما گوش نمیکنه

پسر اون نه ستلشه پسر من پنج

مخصوصا به قدو هیکل پسرش مینازه اما پسر من ازاون کمی ریزتره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بااین طرز فکر ومقایسه بچتو نابود میکنی ک دراینده

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

تبریک میگم شما یه بچه با عزت نفس پایین داری تربیت میکنی و پر از احساس های بد

چرا باید مقایسه کنی چرا باید اجازه بدی کسی مقایسه کنه که بکوبه تو سر شما حتی نامحسوس

اون فرزند شماست اینکه انسان باشه مهم تر از اینکه قد بلند باشه یا درشت یا روان صحبت کنه

همینکه پسر ۹ و ۵ ساله رو با هم مقایسه میکنی حرفی ندارم😐😐

من کلی میگم اینده این دو سه سال مهم نیست بعد اون از بچگی کلا ارام و ساکت بود وکمی البته تنبل وچاق ولی خب وقتی همش میگم اون ازاین ساکت تره واینا رومخمه

بهترین کار اینه رابطت رو با جاری کم کنی..جاری من همیشه همه چی رو فخر فروشی می‌کرد.. الکی از پسرش تعریف می‌کرد اله بله،رابطه رو قطع کردیم..الان حالم خوبه.‌البته بخاطر دعوایی که داشتیم 

...