2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر پوست چرب داری هفته‌ای دو بار بزن شب بزن صبح بشور

من استفاده کردم برای جای جوش صورت زیاد نتیجه نگرفتم اخه خیلی دردشر داره فایده نداره همینجوری بمالی به صورتت باید اون جای لک یا اون اسکار رو ماساژ بدی حدود ۱۰ دقیقه سر یه جا برا صورت باید با حوصله یکی یکی لک ها و برجستگی یا فرو رفتگی هارو ماساژ بدی همینجوری بزنی لایه کم فایده نداره یاید روی جای زخم زیاد بزنی اونقد ماساژ بدی تا جذب شه حتی روش های ماساژ برای هر زخم متفاوته سرچ کن ببین

اخه من برا جای جوش صورت میخوام بزنم اما میترسم باهاش جوش بزنم یعنی برا جای جوش نیست

من دیدم مرتب تو روتین دارن ولی سعی کن هر روز نزنی ی روز در میون یا ۳ بار دد هفته

Guess I’m still holding on to something I shouldn’t

اگر پوست چرب داری هفته‌ای دو بار بزن شب بزن صبح بشورمن استفاده کردم برای جای جوش صورت زیاد نتیجه نگر ...

این ماساژ دادن برای جای بخیه بینی هم هست؟

آخه بخیه بینی خیلی نازکه نباید دست کاریش کرد

این ماساژ دادن برای جای بخیه بینی هم هست؟آخه بخیه بینی خیلی نازکه نباید دست کاریش کرد

نه نه اون برای زخم یا اسکار باز هست ولی شما که جای بخیه اس ماساژ خاصی نداره فقط انقد بمال رو بینی تا جذب بشه نباید حالت کرمی بمونه

نه نه اون برای زخم یا اسکار باز هست ولی شما که جای بخیه اس ماساژ خاصی نداره فقط انقد بمال رو بینی تا ...

تقریبا سه ماه از عملم میگذره 

از روز برداشتن بخیه تا الان مدام پماد میزنم ولی هنوز جاش هست میترسم بمونه

میگن برای لیزر هم باید جای خیلی خوب بری و طرف حواسش باشه یه موقع لک و سیاه نشه