2777
2789

نمیدونم نه حجابی نه روزه ای نه نمازی هیچی کاشت ناخون یه سری غلط های دیگم کردم که خیلی بد بودن روم نمیشه بگم ولی خوب توبه کردم ولی من میدونم برم کربلا هم با حجاب نمیشم از روی امام حسین خجالت میکشم از روی مادرش خجالت میکشم منو اونجا ببینه با این کارام  خیلی رو سیاهم رو ندارم برم در خونش ولی اینقدر  دلم میخواد برم اونجا بارون بباره رو سرمون با اینکه بخشنده هستن اما من  واقعا دلم نمیخواد ببینتم با این گند هایی که زدم خاک تو سرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داره زمینه رو برا طلبیدنت آماده میکنه ، آرام آرام دست وپاتو جمع کن 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

خدا خیلی دوست داره ها 

اصلا منتظر تو دلش میخواد توبه کنی 

شنیدی که میگه صد سال توبه شکستی بازآی 

از خدات شرمنده نباش ، تغییر کن 

می‌دونم که میتونی ان شا الله که بهترین ها تجربه کنی 

عزیزم تغییرو از خودت شروع کن اول برو ناخناتو بردار بعد غسل کن و شروع کن نمازاتو بخون بخدا انقدر حس خوبی بهت میده آرامش سراسر وجودتو مبگیره نماز که بخونی همه چیز یواش یواش تغییر میکنه کافیه فقط اراده کنی

تو خدای آرزوهای محالی۰۰۰۰  
عزیزم تغییرو از خودت شروع کن اول برو ناخناتو بردار بعد غسل کن و شروع کن نمازاتو بخون بخدا انقدر حس خ ...

من نمیتونم اصلا حجاب داشته باشم  اراداه اش رو ندارم فقط تنها کاری ک میتونم کنم خدمت تو هیعتش هاشون و کمک دادن تو نذری هاشون و ایشالله سرکار که رفتم بخشی رو از طرف اقا بدم به کسایی که میشناسم واقعا نیازمندن نمیتونم میدونم سعی میکنم غیبت و تهمت اینارو حذف کنم کامل ولی میدونم از من برنمیاد حجاب داشتن سعی کردم نتونستم 

من به این حس قشنگت به حضرت امام حسین علیه السلام و این چشم انتظاریت غبطه میخورم

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
اقا امام حسین فقط شبیه خودشه و انسان بزرگوار ب خودش نگاه میکنه برای محبت کرده نه ب طرف مقابلش

من نمیتونم اصلا حجاب داشته باشم  اراداه اش رو ندارم فقط تنها کاری ک میتونم کنم خدمت تو هیعتش هاشون و کمک دادن تو نذری هاشون و ایشالله سرکار که رفتم بخشی رو از طرف اقا بدم به کسایی که میشناسم واقعا نیازمندن یا تو فکرمه خدا بهم بده یه موکبی چیزی حتما بزنم یا یه شام خیلی خوب بدم تو مسجد   سعی میکنم غیبت و تهمت اینارو حذف کنم کامل ولی میدونم از من برنمیاد حجاب داشتن سعی کردم نتونستم 

من به این حس قشنگت به حضرت امام حسین علیه السلام و این چشم انتظاریت غبطه میخورم

من نمیتونم اصلا حجاب داشته باشم  اراداه اش رو ندارم فقط تنها کاری ک میتونم کنم خدمت تو هیعتش هاشون و کمک دادن تو نذری هاشون و ایشالله سرکار که رفتم بخشی رو از طرف اقا بدم به کسایی که میشناسم واقعا نیازمندن نمیتونم میدونم سعی میکنم غیبت و تهمت اینارو حذف کنم کامل ولی میدونم از من برنمیاد حجاب داشتن سعی کردم نتونستم عرضه اش رو ندارم20 ساله اینطوری زندگی کردم با روضه هاش براش همش گریه میکنم ولی نمیتونم واجبات رعایت کنم اینقدر میترسم برم اونجا نگام کنه ناراحت شه ک  چرا من اینطوریم یا مادرش منو ببینه ناراحت شه غصه بخور  نمیخوام باعث ناراحتیشون بشم 

خدا خیلی دوست داره ها اصلا منتظر تو دلش میخواد توبه کنی شنیدی که میگه صد سال توبه شکستی بازآی از خدا ...

من نمیتونم اصلا حجاب داشته باشم  اراداه اش رو ندارم فقط تنها کاری ک میتونم کنم خدمت تو هیعتش هاشون و کمک دادن تو نذری هاشون و ایشالله سرکار که رفتم بخشی رو از طرف اقا بدم به کسایی که میشناسم واقعا نیازمندن نمیتونم میدونم سعی میکنم غیبت و تهمت اینارو حذف کنم کامل ولی میدونم از من برنمیاد حجاب داشتن سعی کردم نتونستم عرضه اش رو ندارم20 ساله اینطوری زندگی کردم با روضه هاش براش همش گریه میکنم ولی نمیتونم واجبات رعایت کنم اینقدر میترسم برم اونجا نگام کنه ناراحت شه ک  چرا من اینطوریم یا مادرش منو ببینه ناراحت شه غصه بخوره خودش کم غصه داره منم روش   نمیخوام باعث ناراحتیشون بشم 

عزیزم منم مثل تو بودم.  اول کاشت ناخن و مژه مو برداشتم.  نمازم روشروع کردم. وبعد قضای نماز وروزه.  بهش اضافه کردم.   کم کم نماز شب شروع کردم.  هرروز. قرآن بامعنی فارسی ازگوگل خوندم وبعد سعادت پیدا کردم کامل باحجاب وچادری شدم.       دوتا چیزم خیلی کمک کرد ثابت قدم بمونم.  دعای غریق. و برنامه زندگی پس اززندگی ازگوگل میدیدم.  الهی شکر که توفیق بندگی بهم داد خدا.    ب این فکرکنیم عمرکوتاهه. شاید فردا نباشیم.  وآخرت ابدی یه 

لا إلهَ إلاَّ أنت سُبحانَکَ  إنّی کُنْتُ مِنَ الظالمین🤍 خداوندا  جزتو معبودی نیست 🩵منزهی تو🩵 من از ستمکاران بودم❤️‍🔥. با استغفار ۷۰بند امیرالموٌمنین علی (ع) آشنا شدی؟بهت سفارشش میکنم برای پذیرفتن شدن توبه.گوگل سرچ ش کن ویدئوشو ببین.  🩵 الهی هممون عاقبت بخیر بشیم🙏🏻. امام زمان ت رو زیاد دعا کن مولا رو تنها نذاری🥹💚🤲🏻برای ظهورش یه صلوات میفرستی؟💚الهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚برا داداش فرزادم که جوون مرگ‌شد یه حمد فاتحه یاصلوات میفرستی🤲🏻💚🙏🏻😭خدایا دراین اخرالزمان خودت مراقب ایمان مون باش و لحظه ای مارو ب حال خودمون وانگذار که ب هلاکت میرسیم🌱🤲🏻خدایا مراقب فرزندانمون باش 🌱خدایا چنان کن سرانجام کار توخشنود باشی و ما رستگار💚🌱آمین یارب العالمین🤲🏻

عزیزم منم مثل تو بودم. اول کاشت ناخن و مژه مو برداشتم. نمازم روشروع کردم. وبعد قضای نماز وروزه. ب ...

من نمیتونم اصلا حجاب داشته باشم اراداه اش رو ندارم فقط تنها کاری ک میتونم کنم خدمت تو هیعتش هاشون و کمک دادن تو نذری هاشون و ایشالله سرکار که رفتم بخشی رو از طرف اقا بدم به کسایی که میشناسم واقعا نیازمندن نمیتونم میدونم سعی میکنم غیبت و تهمت اینارو حذف کنم کامل ولی میدونم از من برنمیاد حجاب داشتن سعی کردم نتونستم عرضه اش رو ندارم20 ساله اینطوری زندگی کردم با روضه هاش براش همش گریه میکنم ولی نمیتونم واجبات رعایت کنم اینقدر میترسم برم اونجا نگام کنه ناراحت شه ک چرا من اینطوریم یا مادرش منو ببینه ناراحت شه غصه بخوره خودش کم غصه داره منم روش نمیخوام باعث ناراحتیشون بشم