2777
2789

من ۱۸ سالمه تو فامیل همهههه میدوننن یه سریا حسادت میشه به من نمیگم ادم پرفکتیم حتی برا چیزای علکی هرچیزی حتی سر خندیدن حتی لباس هرچیزی سر همه چیز حسادت دارن جالب اینه که جوونترین کسی که حسادت میکنه ۱۰ ساللل ازم بزرگتره اون دوتا سر به سرم میزارن منتظرن بیوفتم انگشت نشونن کنن همیشه پشت سرم حرف میزنن تعریف از خود نباشه ولی واقعا همه فامیل میدونن من و مامانم براسون بد نبودیم بخدا زن عموی ۴۰ سالم عین یه دختر هم سن من خودشو باهام مقایسه میکنه سر همه چیز لباس سر درس سر هرچیزی 

من اولش فک میکردم فقط من این فکرو میکنم ولی از اطرافیان شنیدم با چشم خودم یه سری چیزا دیدم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعااا چرا اینجوری شده اون سری یه زن ۵۰ ساله به خواهر ۱۵ سالم حسادت میکنه میخواد خرابش کنه تو جمع😐اون سری هم میخواست منو با سن کمم پیر جلوه بده میگفت سنم بالاست و فلان و ... کلا همیشه در حال حسادت خراب کردن ماست فازشو نمیفهمم🤦🏻‍♀️

ولشون کن بابا، عمو چیه که زنعمو چی باشه 😂😔

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

چیکار کنم فک نکنم به حرفاشون خیلی ازم تمرکزمو میگیره

ببین اصلا توجه نکن 

اونها هم همینو میخوان که اعصاب تورو بریزن به هم 

شما بی خیال باش 

اگه کنکوری هستی، بیشتر با مطالعه خودتو سرگرم کن 

ببین اصلا توجه نکن اونها هم همینو میخوان که اعصاب تورو بریزن به هم شما بی خیال باش اگه کنکوری هستی، ...

نیستم تموم شد من یه سال کنکورم روانی شدم همش وسط درس فکر و تمرکزم میرفت سمت حرفاشون دیوونه شدم