2777
2789

ازدواج هم می کنن ؟ 😑😑🙄🙄🙄 نه چطوری اخه ؟ خوشی زده زیر دلشون یا پولدارن یا همینایی ان که میان از بی‌پولی مینالن ؟ چپ میرم راست میرم خبر عقد و عزوسی می‌شنوم خب اگه پول ندارن چطوری خواستگاری میرن چطوری عروسی میگیرن با اون همه هزینه اش و خانواده‌هایی که رسم طلا دارن چرا طلا میخرن برای دختره ؟ این همه پول از کجا میاد ؟ بعد میری می بینی شغل پسره دهن‌سوز نیست 

فقط نوبت به ما رسید شد اوضاع اقتصاد ی خرابه فلانه بلانه ؟ نوبت به ما رسید شد زندگی متاهلی هیچی تهش نیست ؟ برای بقیه چی تهشه که ازدواج می کنن چرا فقط واسه من نمیشه آخه 

آدمیزاد به همه چیز عادت میکنه الان قدیما ۲۰ تا مراسم بود الان طلا حذف مهریه بالا حذف ماه عسل حذف مهمون زیاد حذف اونی که داره خب میگیره اونیم که نداره نمیتونه بره بمیره که یه جوری با حداقل ها استارتشو میزنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه که اوضاع مالی خراب ندارند ازدواج بر مبنای عقل و برنامه خوبه

پولداراشو برداشتن این ته مونده های بی پول هم واسه ما موند بعد میاین میگین وضع اقتصا د خرابه نه جانم همه وضعشون توپه از خوشی میرن زن می گیرن فقط یه تعداد بی عرضه ی محدودی پول ندارن که هیچی ازشون ساخته نیست 

پولداراشو برداشتن این ته مونده های بی پول هم واسه ما موند بعد میاین میگین وضع اقتصا د خرابه نه جانم ...

آمار مجرد ها رو میدونی؟ آمار ازدواج رو‌میدونی؟ یک سطل از دریا داره ازدواج می‌کنه / نه وضعیت اقتصادی خانوارها خوب رود الان نباید میلیونی مجرد داشتیم پس همه اوضاع اقتصادیشون خوب نیست 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘