2777
2789
خب خیلیارو دیدیم با وجود پدر مادر بلند کوتاه در اومدن یا برعکسـمن خودم۱۶۰شوهرم۱۷۸شایدم کمی بیشتر

خب شما خوبید ببین من برادرم خیلی قدش کوتاه بود وقتی سنجش بردیم گفتن خیلی کوتاست ولی از راهنمایی به بعد رشد کرد الان تقریبا ۱۷۰ پسر بچه کلا دیر قد می‌کشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم

الکی غصه نخور دکتر چی گفت بهت ؟

معمولا اول چکاب میگیرن اگه اکی بود که هیچی هم نیست 

ببین درگیر قد نباش مهم سلامتیه بچه اس قدش هم بلند میشه ما الان چهار تا بچه این دوتامون بلند و لاغر دوتامون کوتاه و چاق همه بهمون میخندن منم اینقدر گفتن بچت کلش کجه بچت لاغره بچت درست حرف نمیزنه بردمش چکاب دادم خداروشکر سالم بود ولی الان یه وسواس فکری اومده سراغم که همش چکش میکنم خودتو مثل من نکن منم درگیر حرفهای مزخرف اطرافیان بودم

الکی غصه نخور دکتر چی گفت بهت ؟معمولا اول چکاب میگیرن اگه اکی بود که هیچی هم نیست ببین درگیر قد نباش ...

دکترمیگه نرماله،اما یه پسرعمو داره قدش بلنده نسبت به همسناش مامانش خیلی کلاسشو میزاره چون ساکته ارامه و مثلا حرف گوش کن اما پسر من کمی ریزس شلوغه ناارامه و شیطمت داره اما همه دوسش دارن

ولی حرف بقیه خیلیه برام😔

دکترمیگه نرماله،اما یه پسرعمو داره قدش بلنده نسبت به همسناش مامانش خیلی کلاسشو میزاره چون ساکته ارام ...

ببین توام داری خودتو مثل من می‌کنی نکن عزیزم نکن آخرش میشی مثل من وسواس فکری میاد سراغت دیگه به کوچک ترینذحالت هاشم گیر میدید 

ببین خونواده شوهرم من عاشق نوه دختری شونن عاشق ها

پسر منم همه دوست دارند بجز اونا گاهی سر پسر داد میزنن که چرا با دختر همت دعوت می‌کنی و اینجور حرفا 

پس ببین تو هر خانواده ای این مشکلات هست تو باید بگی خب به درک ✌️من اینو وقتی فهمیدم که دیگه افکارم بهم غلبه کرده و الان کاری نمیتونم برای خودم انجام بدم 

خب بنظرت چیکار کنم

ببین وقتی دکتر گفت اکیه یعنی تمام

یعنی حرف بقیه به اونجایی پسرتم نباشه 

پسر توام حتما خیلی آبشن ها داره برای پر دادن دنبال اونا باش 

مثلاً پسر من حروف و خوب ادا نمیکنه ولی حافظه خیلی قوی داره 

تمام اسامی مخاطبین منو بلده در حالی که سواد نداره یا مثلاً آدرس ها رو خوب بلده می‌دونه که راه تهران تا ورامین و چطور میرن 

من هرکس که مسخرش می‌کنه سریع میام میگم آریا جونم مامان من دستم بنده میشه زنگ بزنی به داییم ( دایی خودمو میگم ) بگی ک ما خونه نیستیم 

بعد همون آدم برمیگرده بهم میگه مگه بلده به شمارش زنگ بزنه 

خدا شاهده شده همون آدمی که مسخرش کرده پاشده واسش دو دقیقه بعد اسفند دود کرده 

ببین وقتی دکتر گفت اکیه یعنی تمامیعنی حرف بقیه به اونجایی پسرتم نباشه پسر توام حتما خیلی آبشن ها دار ...

وای چه حس خوبی،خدا بهش سلامتی بده،پسر منم هوشش بالاس همون چیزارو داره،مسیر راه و اعداد خارجی و فارسی و رنگا با وجود اینکه اصلا نشونش ندادم 

وای چه حس خوبی،خدا بهش سلامتی بده،پسر منم هوشش بالاس همون چیزارو داره،مسیر راه و اعداد خارجی و فارسی ...

ببین هر بچه ای درسته کمبود هایی داره که تو چشمه ولی کارهایی رو هم بلده که چشم حسود کور می‌کنه😁 فقط تو باید بچتو بزرگش کنی اگه تو بخوای پسرت واسه همه میشه تاپ فامیل فقط باید تو بهش بها بدی همین 

ببین ما یه فامیل داشتیم همش پسرشو رضا جان صدا میزد همش 

الان پسره ۲۵ شش سالشه والله همه بخش میگن رضاجون 

مهم پدر و مادره بچتو واسه همه عزیز کن