2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماهک خوبه من پارسال عروسیم ماهک بودم خیلی راضیم

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰

قابل توجه دوستان اهوازی عزیز

خدمات تخصصی صافی دائمی مو (ریباندینگ مو) در منزل شما با قیمت مناسب توسط آرایشگر حرفه ای مهمان در اهواز برای روزهای شنبه . یکشنبه و دوشنبه .8 تا 10 اردیبهشت ماه.

موهارو برای همیشه به صورت دائمی صاف  لخت و ابریشمی کنین با روش صافی ژاپنی (ریباندینگ مو) بدون ریزش مو. با مواد 100%اصل ژاپنی. با کمترین هزینه و بالاترین کیفیت. همراه ضمانت. 

تماس مستقیم  09124935734

جهت مشاوره وتعیین وقت و اطلاع از قیمت خدمات صافی عکس از نمای پشت موهاتون رو به شماره بالا ارسال کنین. 

تفاوت صافی  ژاپنی وکراتینه کردن مو :

در  روش صافی  ژاپنی موها برای همیشه حالت صافی و براقی خود را حفظ نموده و بعد از گذشت چند ماه یا سال به حالت وز یا فر تبدیل نمی‌شوند.
اما روش برزیلی و کراتینه کردن مو، با پوشاندن موقتی مو با کراتین مو را صاف می کند. روش برزیلی و کراتین تا سه ماه مو را صاف نگه می دارند. و در این مدت چندین بار باید به سالن آرایش مراجعه کنید.

چقد گرفت ازتون

سال ۹۵بود آخرای ۹۵ فکر میکنم یک و پونصد شد واسه عروسی برادر شوهرم که ۹۷بود هم میکاپ رفتم اونجا کلا کارشو خیلی دوس دارم

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
سال ۹۵بود آخرای ۹۵ فکر میکنم یک و پونصد شد واسه عروسی برادر شوهرم که ۹۷بود هم میکاپ رفتم اونجا کلا ک ...

خواهرم بعد عید فطر عروسیشه من ۹۶عروسی کردم گف ۱۴۰۰ بنظرت کارش خوبه اخه خواهرم سنش کمه از ارایش واریشگاه چیزی سر در نمیاره میخوام براش ی ارایشگاه خوب پیدا کنم مترسم کارش خوب  نباشه بعدا بندازه گردنم اون موقه که رفتم گف مژه میکاره نمیدونم پاکسازی واپلایسیون و...همه ۱۴۰۰ دیدم حرفاش با قیمت همخونی نداره ریسک نکردم 

خواهرم بعد عید فطر عروسیشه من ۹۶عروسی کردم گف ۱۴۰۰ بنظرت کارش خوبه اخه خواهرم سنش کمه از ارایش واریش ...

به سلامتی انشالله خوشبخت شه من وخواهرم عروسیمون یه روز بود کارشو دوس دارم جفتمون اونجا آرایش کردیم الان جدیدا کارشو ندیدم اول برو کاراشو ببین قبل وبعد گذاشته تو پیجش اگه هم اینستا نداشته باشی خودش نشونت میده خوشت نیومد جای دیگه ببر خواهرتو