2777
2789
عنوان

شوهرم اصلا براش مهم نیس ب من برسه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 32 پست

مشاوره که کلا به کسی حق نمی‌ده شنونده و نهایت راحل ارائه میده و بابک جلسه هم حل نمیشه 

پس من نظرم اینکه فعلا توپ تو زمین این آقا و هرچقدر هم بگی طلاق نده انجام میده 

قربونت می‌دونم سخته اما بلاتکلیفی خیلی درد بدی آدما تغییر نمی‌کنند شرایط زندگی اگه قابل تحمل نشد روی این آدم میشه حساب باز کرد ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احتمالا از این آدماست ک رابطه ی عمیق و تعهد دار نمیخواد حالا چه ازدواج چه نامزد بچه نیارین جدا شو خو ...

فقط الکی رو من اسم مطلقه گذاشت 

تو ک میدونی آدم زندگی نیستی چرا میای زن میگیری آخه 

شوهرتون از اول اینطور بوده ؟ببخشید شما انتخاب خودش بودید ؟یعنی نسبت به شما کلا مسئولیت نداره؟

انتخاب خودش ینی چی؟مگ الانم کسی ب انتخاب دیگران ازدواج میکنه اگ منظورت سنتی و دوستیه اینجا هرکی از تغییر رفتار شوهرش گفته ک اول خیلی عاشق بود نمیدونم الان چیشد‌.... اینا همشون دوس بودن

انتخاب خودش ینی چی؟مگ الانم کسی ب انتخاب دیگران ازدواج میکنه اگ منظورت سنتی و دوستیه اینجا هرکی از ت ...

ازدواج ما سنتی بود 

مادرش گفته بوده میخام برات زن بگیرم اینم خودش من و ب مادرش پیشنهاد داده بود 

انتخاب خودش ینی چی؟مگ الانم کسی ب انتخاب دیگران ازدواج میکنه اگ منظورت سنتی و دوستیه اینجا هرکی از ت ...

نه قربونت متوجه نشدی 

مثلا هنوز بعضی جاها رسم ازدواج فامیلی هست باورت میشه من دیدم که پسر به خواسته خانواده و فامیل با دختر خاله اش ازدواج کرد و جدا شد چون دلش گیر دوست دخترش بود و بعد طلاق با همون دختر ازدواج کرد 

می‌دونم سنتی کم شده اما نمیشه بگیم هنوز نیست 

چون حتی اینجا دیدم که میگن خواستگاری بدون حضور خودش قرار صورت بگیره مادر و خواهر فلانی میخواد بیاد