دانشکدمون ۳نفر بالاترین رتبه دانشکده رو ترماخر ب عنواناستعداد درخشان ثبت نام کرد براارشد ولی گفت بازم قبولی قطعی نیست شاید کسی بالاتر از شما باشه از دانشکده های دیگه خیلی وقت میخوادجوابش بیاد ولی هنوز نیومده خدایا چیمیشه قبولبشم خواهش میکنم امسال درسم تموم شده ب معنای واقعی توخونهذحوصلم سررفت کاش قبول بشمباز مشغول درس بشم خدایااااا😭😭😭
پدر پشتمشکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اونهمه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو🥀پدر تنها شدمتنهایی سخته😭😭بابای نازمبابای قشنگمدلمبرات تنگ شده خیلیییی دلمبرات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات وبوسیدم لعنت به لحظه ای ک نشستم تا روی صورت ماهت خاکریختن لعنت به همه لحظه هایی که تونیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
منم اینجوری ارشد خوندم. خیلی چسبید واقعا بدون کنکور
کاش منم قبول بشمممم
خدای ماهم زحمت کشیدیما من هر ترم براامتحانا با دوتا بچه پوره میشدمممم
یادتون میاد جوابش براتون جقدر طول کشید بیاد
پدر پشتمشکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اونهمه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو🥀پدر تنها شدمتنهایی سخته😭😭بابای نازمبابای قشنگمدلمبرات تنگ شده خیلیییی دلمبرات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات وبوسیدم لعنت به لحظه ای ک نشستم تا روی صورت ماهت خاکریختن لعنت به همه لحظه هایی که تونیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
کاش منم قبول بشممممخدای ماهم زحمت کشیدیما من هر ترم براامتحانا با دوتا بچه پوره میشدممممیادتون میاد ...
راستش یادم نیس ولی من تقریبا مطمئن بودم قبول میشم. جالبه بعد دو سه ماه از شروع ارشد به همکلاسی دیگم که شاگرد دوم بود زنگ زدن اونم اومد. زمان ما ده درصد اول جمعیت ورودی رو میگرفتن. مثلا اگر ورودی رشته ای بیست نفر بود دو نفر اول رو میگرفتن. سی نفره سه نفر اول
آدما ازت میپرسن شغلت چیه تا به اندازه درآمدی که داری بهت احترام بذارن...