2777
2789
عنوان

شمام از گل گرفتن بدتون میاد

124 بازدید | 16 پست

فک کنم داره خلق و خوم مردانه میشه بخدا😂

گلارو خیلی دوست دارم یه گل فروشی کنار خونمون هست میرم گلارو نگا میکنم لذت میبرم ولی وقتی کسی واسم گل میاره بعدش پژمرده میشه می‌خوام بریزم دور خیلی غصم میگیره اصلا

یکی واسم گل آورده بود امروز پژمرده شد تازه بو گندم گرفته بود ناراحت شدم اینطوری شد

همونطوری خوشگل میموند خوب میشد

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گل دوس دارم اما ترجیح میدم اگر کسی میخواد برام گل بخره به جای گل با پولش برام یه چیز ماندگار بخره 

🖤ای خدایا به آرزوی من نگاه کن 💔آرزوم اینه از ‌شهرمون برم و دیگه اینجا برنگردم. اینجا افسرده شدم بزرگترین آرزومه. توروخدا برام صلوات بفرستید به آرزوم برسم 🖤

مگر برداری خشک کنی ولی بازم اون زیبایی اولشو نداره واقعا

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
خشک کن یادگاری نگه دار

از گل خشک کردن زیاد خوشم نمیاد تازش قشنگه خشکش واقعا یک چیز اضافس مگر شخص خاصی آورده باشه خاطره ای باشه وگرنه بخوای همه گلارو خشک کنی من دوس‌ندارم

گل دوس دارم اما ترجیح میدم اگر کسی میخواد برام گل بخره به جای گل با پولش برام یه چیز ماندگار بخره

خوراکی خوبه مثلا😂

منم اصلا گل دوست ندارم گیاه توی گلدان دوست دارم دلم میسوزه و حالم بد میشه وقتی خشک میشه کلی انرژی من ...

اره تو گلدون بهتره میشه پرورشش داشت البته گلاهم قشنگن ولی توی باغچه یا گل فروشی که همیشه تازه هستن و نمیپوسن

خوراکی خوبه مثلا😂

نه خب خوراکی موندگار نیس من کلا طلا و نقره خیلی دوس دارم. طلا، نقره، صندل، البته از بین خوراکی پاستیل و ساندویچ آماده  هم دوس دارم😂اما دلم میخواد اگر کسی برام کادو آورد فقط یا طلا یا نقره یا صندل 

🖤ای خدایا به آرزوی من نگاه کن 💔آرزوم اینه از ‌شهرمون برم و دیگه اینجا برنگردم. اینجا افسرده شدم بزرگترین آرزومه. توروخدا برام صلوات بفرستید به آرزوم برسم 🖤