2777
2789
عنوان

طبیعیم من⁉️شمام اینقد کار میکنین⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 18 پست
چرا دیگهسرکارو میتونم نرم

تجربه من با تجربه الانت خیلی فرق می‌کنه اما من میگم تصمیم گیری با خودت... یک مدتی من دانشگاه علمی کاربردی برای دستیار دندانپزشکی ثبت نام کردم و میرفتم ... روند کلاسش اینجوری بود که اول تئوری دکتر بهمون درس می داد و حتی امتحان می‌گرفت ... بعدش دو هفته کارورزی داشتیم و باید مطب دکتر می‌رفتیم ... راستش من اوایل واسه کارورزی که رفتم با اینکه چند ماه تئوری یاد گرفتم ولی همه چیز برام جدید بود و انگار باید از صفر حالا تو کلینیک یاد می‌گرفتم ... من فکر میکنم کارورزی در روند دانشگاه بهت کمک می‌کنه ...البته تجربه من با پرستاری خیلی متفاوته

همه چیز در سن ۹ سالگی متوقف شد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره واقعا کمکم میکنهخیلی

پس فعلا این فشار رو تحمل کن چاره ای نیست .... حالا یک مورد مشابه درمورد قضیه فشار برات بگم ... دخترعموی من الان ترم هفت ارشد داره میخونه ... همین امسال آزمون استخدامی داد و قبول شد .. درکنار این ارشد باید دانشگاه فرهنگیان بره و حتی تو مدرسه درس بده ...

فقط یک روز جمعه نفس می‌کشه طفلک 😂اصلا وقت نداره... گریه میکنم گاهی اوقات ... 

شنبه هر روز پنج صبح پا میشه میره روستا هر روز تا چهارشنبه مدرسه ست 

چهارشنبه و سه شنبه بعد از ظهر میره یک شهری که دو ساعت فاصله ست برای دانشگاه ... 

پنجشنبه صبح ساعت هفت تا شب باید دانشگاه فرهنگیان باشه ...فقط جمعه میمونه 😂آخرین باری که این بچه رو دیدم رنگ و رویی تو صورتش نبود .... 

خلاصه خیلیا از این فشار ها دارن 

همه چیز در سن ۹ سالگی متوقف شد