2777
2789
عنوان

برای عقد خواهرتون کادو چی میدید⁉️

233 بازدید | 17 پست

بچه ها من ۱ هفته هستش عقد کردم، خواهرم و نامزدش ۱/۱٠٠ گرم طلا(پلاک)+۲ میلیون شاباش دادن

اون روز قیمت طلا ۱٠/۸٠٠ بود. 

حالا ۱ ماه دیگه عقد خودشونه، من به عنوان خواهر بزرگنر چی باید بدم!!؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۵۰۰ بیشتر بده

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

متقابلا طلاسکه یا همون پلاکی چیزی

به همون میزان یا به همون قیمت؟! 

اینم بگم همسر من کارگرن، همسر ایشون مهندسه... 

وضعیت ما یکم خوب نیست... 

میتونم ۱۴ میلیون رو جمع کنم ولی اگر بخوام مثل اون طلا بخرم شاید گرمش کمتر باشه... 

به همون میزان یا به همون قیمت؟! اینم بگم همسر من کارگرن، همسر ایشون مهندسه... وضعیت ما یکم خوب نیست. ...

نه طلا نخر ، چون گرمش کمتر میشه پولشو بده تو کارت هدیه بده

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

مبارک باشه مادر شوهر و پدر شوهر خواهر شوهر چی کادو دادن شما هم یک و نیم گرم طلا بده شاباش هم ۲ و نیم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم
نه طلا نخر ، چون گرمش کمتر میشه پولشو بده تو کارت هدیه بده

خالم میگفت همونایی که دادن رو بهشون پس بده، مامانم گفت بی ارزش میشید. 

مامان بزرگم گفت ببرید با طلای دیگه تعویض کنید، اونم پرسیدم الکی کلی ازش کسر میشه... 

دخترخالمم میگه تو بزرگنری انتظار دارن وقتی ۱۴ دادن حداقل ۱۵ تحویل بگیرند... 

ولی خب شوهر من کارگره🙃💔وضعمون مثل اونا خوب نیست