2777
2789

شوهری که گوشیش از زنش قائم میکنه یعنی داره حتما خیانت میکنه ؟؟

مثلا رمز میزاره اثر انگشت میزاره و گوشی به دستتون نمیده و سرش همش تو گوشیه ؟؟

امشب شوهرم داشت تو گوشی یچیزی میخوند یه پوز خندی هم زد من تا رفتم کنارش ببینم کیه گفت چی میگی طلبکارم شد که تو شکاکی الانم رفته تو قیافه جدا خوابیده بعد گفتم اگه راست میگی گوشیو بده رمز باز کرد گفت تو دست خودم نگاه کن به خودم ندادش همه جاشو گشتم چیزی نبود اینترنت هم خاموش بود نمیدونم واقعا چیزی بود یا نه 

لعنت به نرهای هولی که درخواست میدن 

فکر نکنم 

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بعضیا کلا دوست ندارن

منم با اینکه اهل کار بدی نیستم ولی دلم نمیخواد شوهرم بذه تو گوشیم شاید خواهرام حرفی درددلی چیزی کرده باشن

💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

من و شوهرم از این چیزا باهم نداریم واسه همین نظری نمیدم .ولی اگه همسرم اینکارو بکنه حتما باید توضیحی داشته باشه وگرنه خودش میدونه و عزرائیل

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

نمیدونم

ولی ما دوتا نظرمون اینه که اگه طرف مقابل خواست حق داره گوشیو بگرده

نه این که مدام چک کنه ها

مثلا من نباید از نشون دادن گوشیم به همسرم بترسم و بالعکس

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

خودت چی فک میکنی؟؟؟ حتما یه محتواییه نمیخواد ببینی، صرفا خیانت نه مثلا پیاماش با خونواده و دوستاش

نبابا با من راحته از منم ترسی نداره

نه بعضیا کلا دوست ندارنمنم با اینکه اهل کار بدی نیستم ولی دلم نمیخواد شوهرم بذه تو گوشیم شاید خواهرا ...

خودش از صب تا شب سر گوشی منه