2777
2789
من تا الان برعکس اینو شنیدم

بالاخره گرم مزاج بخاطر طبعش، مغزش هم بهتر کار میکنه

و برای هدفش بهتر برنامه‌ریزی میکنه😊

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ویژگی های هر کدوم چیه

خیلی خیلی زیادن

ویژگی فکری و اخلاقی و روحی و روانی و جسمی هر کدوم زمین تا آسمون فرق میکنه

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

خیلی خیلی زیادنویژگی فکری و اخلاقی و روحی و روانی و جسمی هر کدوم زمین تا آسمون فرق میکنه

ولی من فکر میکنم خواستکار من نرمال نیست 

اگر میل جنسی داشته باشه نمیتونه این همه مدت نشون نده

نمیتونم بفهمم کدومه 

ولی من فکر میکنم خواستکار من نرمال نیست اگر میل جنسی داشته باشه نمیتونه این همه مدت نشون ندهنمیتونم ...

نه عجیب نیست

اتفاقا خوبه که تو این مدتی که نه عقدید نه چیزی، حد خودش رو نگه داشته و درباره این مسائل صحبتی نکرده

نه عجیب نیستاتفاقا خوبه که تو این مدتی که نه عقدید نه چیزی، حد خودش رو نگه داشته و درباره این مسائل ...

دارم بهش بله میدم 

حتی نخ دادم بهش باز نگرفت 

اصلا صحبت نکردنش هیچی 

من تو زبان بدن و حس و حالش نمیبینم 

بقیه خواستگارام میدیم بدون اینکه حرفی زده باشن 

دارم بهش بله میدم حتی نخ دادم بهش باز نگرفت اصلا صحبت نکردنش هیچی من تو زبان بدن و حس و حالش نمیبینم ...

والا دیگه نمیدونم

بالاخره آدما ربات یا حیوون نیستن که بشه همه رفتاراشون رو پیش‌بینی کرد😅

ان‌شاءالله اگر به صلاحه و وصلتی شد، موفق باشید🙏🏻

دارم بهش بله میدم حتی نخ دادم بهش باز نگرفت اصلا صحبت نکردنش هیچی من تو زبان بدن و حس و حالش نمیبینم ...

خب وقتی خواستگارته و مدتی زیادی از آشنایی گذشته

چرا در موردش حرف نمیزنید ؟ شاید سرد مزاج بود

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖