2777
2789
عنوان

ازدواج

108 بازدید | 14 پست

سلام من دوساله تو رابطم و دوست پسرم برای خواستگاری اقدام کرد ولی خانوادم گفتن فعلا نه درس داره. به من نگفته بودن برا خواستگاری زنگ زدن.خودم به روشون اوردم که میدونم و شروع کردن برا اینکه منو منصرف کنن از اون خانواده بد بگن با اینکه خیلی خوبن و مامانم دوسشون داره.پسره برق کاره خونه و ماشینم داره همه ملاک ها رو داره بجز مدرک و اینکه کلا ادم کاری ای هست و دوست نداره شغل دولتی رو.من میخوام کنکور بدم امسال دوباره و مامانم گیر داده که بخون پزشکی قبول بشی.من حقیقتا خودم دوست دارم ولی به خاطر اینکه من مدرکم بالاتر از اون میشه میترسم خانوادم دیگه کلا نزارن با این ادم ازدواج کنم.میخوام برم فرهنگیان.فرهنگیانم دوست دارم کلا بچه ها رو خیلی دوست دارم.

نمیدونم واقعا تو این دنیا تنها خواسته و ارزوی من رسیدن به عشقمه.پدرمادرمم نمیدونن باهمیم فقط خانواده اون میدونن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پزشکی اوردن هم راحت نیست مطمئنی قبول میشی؟

نه ولی علاقه دارم 

فرهنگیانم دوست دارم برم چون بچه هارو خیلی دوست دارم.مامانم خیلی چیز بهم میگه.میگه بچه ها مردم دکترن بچه ها من هیچی.پزشکی رو بیشتر به خاطر حرف مامانم میگم وگرنه فرهنگیان دوست دارم بیشتر

تلاشمو میکنم ولی از این سردرگمی دیوونه دارم میشم

نه ولی علاقه دارم فرهنگیانم دوست دارم برم چون بچه هارو خیلی دوست دارم.مامانم خیلی چیز بهم میگه.میگه ...

ولی اگر قبول بشی مطمئنا خانوادت قبول نمیکنن و شرایطت سخت تر میشه

فرهنگیان گزینه خوبیه

نمیتونی به مامانت بگی که همو دوس دارین و باهمین؟

ولی اگر قبول بشی مطمئنا خانوادت قبول نمیکنن و شرایطت سخت تر میشهفرهنگیان گزینه خوبیهنمیتونی به مامان ...

مامانم خیلی سخت گیره و من کلا با دوستامم نمیزاره جایی برم.با این که جفت خانواده هامون مذهبی ان ولی خانواده اون خیلی راحت این موضوع رو قبول کردن که همو میخوایم و خیلی خوشحال شدن ولی من نمیدونم ججوری به مامانم بگم

مامانم خیلی سخت گیره و من کلا با دوستامم نمیزاره جایی برم.با این که جفت خانواده هامون مذهبی ان ولی خ ...

ای بابا🤦‍♀️

پس باید رک و راست بگی دوس دارم ازدواج بکنم و درسمم کنارش میخونم

و خانواده پسر هم باید پیگیر باشن

ای بابا🤦‍♀️پس باید رک و راست بگی دوس دارم ازدواج بکنم و درسمم کنارش میخونمو خانواده پسر هم باید پیگ ...

بابام خیلی بد رفتار میکنه باهاشون.باباش ناراحت شده ولی به خاطر پسرش چیزی نمیگه.بابام بهم گفته پسره بی سواده قد کوتاهه.همه این حرفارو به مامانش گفته ولی مامانش بازم میگه درست میشه اگه همو میخواید باید تلاش کنید.خواهرشم میگه شاید دوسه سال طول بکشه تا راضی شن

بابام خیلی بد رفتار میکنه باهاشون.باباش ناراحت شده ولی به خاطر پسرش چیزی نمیگه.بابام بهم گفته پسره ب ...

اره دوست منم خیلییییی تلاش کردن

من ناامید شده بودم کلا 

سه چهار بار حتی اومده بودن خاستگاری و رد کردن

ولی اگه دو طرف بخوان میشه