2777
2789
عنوان

خانما بنظرتون این سرم ها و روتین ها پوستو نازک نمیکنه❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 30 پست
همیشه سعی کردم از مارک های شناخته شده و خوب استفاده کنم ولی حس میکنم پوستم ظریف شده نسبت ب قبلولی خب ...

پوست ظریف میشه و شفاف تر درسته

چون لایه های شاخی و مرده پوست با روتین از بین میرن

روتین همیشگیه 

متنها با نیاز های پوست روتین هر چند وقت یکبار باید تغییر کنه 

نیاز نیست تا ابد نیاسینامید استفاده کنید 

و اینکه روتین درست چند مرحله داره که باید رعایت بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این فرضیه کلا از سمت متخصصین رد شدهسلول های پوست ها خیلی هوشمند تر از این حرفان

متخصصین چرت و پرت زیاد گفتن تا الان 

مادر من بخاطر استفاده مرتب از ضدآفتاب صورتش نابود شد 

چندبار که نزد دچار اگزما و خشکی شدید و چروک صورت شد

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
همه جای صورتت میزنی یا فقط رو جوشا میزنی؟

همه جا بغیر زیر چشم و دور لب

اخه تقریبا همه جاش منافذ داره

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

پوست ظریف میشه و شفاف تر درستهچون لایه های شاخی و مرده پوست با روتین از بین میرنروتین همیشگیه متنها ...

عزیزم میشه بیشتر راهنمایی کنی؟ممنون ازت گلی

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

متخصصین چرت و پرت زیاد گفتن تا الان مادر من بخاطر استفاده مرتب از ضدآفتاب صورتش نابود شد چندبار که ن ...

ضدآفتاب اول اینکه باید برند خوبی باشه

دوم باید شبا به خوبی از روی صورت شسته بشه

اگزما و خارش و خشکی هم با مرطوب کننده و ترمیم کننده حل میشه

در کل چیزی که مثل روز روشنه متخصص خیلی علمشون از من و شما بالاتره نمی‌تونید همینطوری زیر سوال ببرید 

عزیزم میشه بیشتر راهنمایی کنی؟ممنون ازت گلی

روتین پوستی چندتا مرحل اصلی داره

یک شوینده مناسب پوست که خیلی مهمه پوستو خشک نکنه

دو سرم های پوستی که بسته به نیاز پوسته مثل آبرسان و لایه بردار 

سه مرطوب کننده که حتما باید استفاده بشه 

چهار ضد آفتاب 

مخصوصا که از نیاسینامید استفاده می‌کنید ضد آفتاب حتما باید زده باشه 

بقیه مراحل مثل تونر و اسنس و ... اختیاریه و با توجه به نیاز پوست انتخاب میشه 

علت جوش هم باید مشخص بشه از مشکل داخلی باشه فقط با محصول حل نمیشه 

ضدآفتاب اول اینکه باید برند خوبی باشهدوم باید شبا به خوبی از روی صورت شسته بشهاگزما و خارش و خشکی هم ...

برندش معروف بوده، از رو صورت هم به خوبی پاک میشده 

اگزما هم وقتی شدید  باشه با چندتا کرم و... حل نمیشه 

تجربه ثابت کرده اکثر متخصصین بیشتر فکر درآمدزایی خودشون هستن تا سلامت مردم

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
روتین پوستی چندتا مرحل اصلی دارهیک شوینده مناسب پوست که خیلی مهمه پوستو خشک نکنهدو سرم های پوستی که ...

عزیزم من فقط شوینده

بعد تونر

بعد سرم

بعد آبرسان و دور چشم.

میتونم رتینول و سرم هیالورونیک هم اضافه کنم؟

عزیزم من فقط شویندهبعد تونربعد سرمبعد آبرسان و دور چشم.میتونم رتینول و سرم هیالورونیک هم اضافه کنم؟

خب اشتباه داری 

مرطوب کننده باید باشه

اگه منظورتون از آبرسان همون مرطوب کننده اس که اوکیه

ضدآفتاب ندارید و بزرگ ترین مشکله 

هیالورونیک اسید وقتی مرطوب کننده نباشه پوست و بدتر خشک می‌کنه 

رتینول مراقبت زیادی میخواد از جمله که بدون ضد آفتاب نباید برید بیرون 

و اگه ۳۰ به بالا هستید میتونید رتینول استفاده کنید اما برند خوب 

درصد مناسب ، روش مصرف درست ، همه اینا با هم روی پوست شما تاثیر میذارن

و اگه این موارد رعایت نشه پوست بدتر میشه 

خب اشتباه داری مرطوب کننده باید باشهاگه منظورتون از آبرسان همون مرطوب کننده اس که اوکیهضدآفتاب نداری ...

مرطوب کننده بهتر از آبرسانه؟

۲۶ سالمه رتینول نزنم؟ 

ممنون گلی ک وقت گزاشتی

مرطوب کننده بهتر از آبرسانه؟۲۶ سالمه رتینول نزنم؟ ممنون گلی ک وقت گزاشتی

تو خونه هم ضد آفتاب بزنم یعنی؟

مرطوب کننده بهتر از آبرسانه؟۲۶ سالمه رتینول نزنم؟ ممنون گلی ک وقت گزاشتی

مرطوب کننده و آبرسان مکمل همن

آبرسان پوست آبرسانی میکنه

مرطوب کننده رطوبت و توی پوست قفل می‌کنه 

اگه میخواید مارک شو بگید تا بگم نیازه مرطوب کننده بخرید یا نه

فعلا هم نیازی به رتینول ندارید

همین روتین خوبه فقط ضدآفتاب هم استفاده کنید 

مرطوب کننده و آبرسان مکمل همنآبرسان پوست آبرسانی میکنهمرطوب کننده رطوبت و توی پوست قفل می‌کنه اگه می ...

روش نوشته آبرسان و مرطوب کننده درماتیپیک 

عزیزم هیالورونیک خوبه تاثیر داره؟اگه خریدم شب بزنم یا روز؟