2777
2789
عنوان

به نظرتون صاحبه کافه چرا منو نخواست مگه چیکار کرده بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون بهتر نشد این کار هم سخته هم مناسب خانمها نیست ساعت کاریشم زیاد تعطیلات هم باید سر کار باشی کلا انگار استثمار میشی بگرد یه کار راحت تر و خانومانه تر تو یه شرکت پیدا کن  که هم بیمه کنن هم ساعت ۵ تعطیل شی هم پنج شنبه و جمعه و تعطیلات رسمی رو داشته باشی.برو چند تا دوره کلاس های کامپیوتر اکسل و ورد و پاور پوینت ببین راحت پیدا میکنی به امید خدا

نمیدونم خیلی نا امید شدم اصلا کار طرف درک نمیکنم

کارت خوب انجام دادی اون ادم خودش مشکل داشته پس ناراحتش نباش 

باشه ؟

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»

خوشگلم منم اگر جای شما بودم احساس ناکافی بودن بهم دست میداد میدونم خیلی حس بدیه که مزد زحمتت با یه تشکر خشک و خالی و حقوق ناچیز داده بشه ولی یه چیزی بهت بگم؟

اون خانم که واقعا در حقت اجحاف کرده هیچ

ولی خودتم در حق خودت اجحاف کردی وقتی وارد یه کاری میشی کاااامل زیر و بم کار رو بپرس ازش بخواه برات توضیح بده و وقت بذاره این حق مسلم شماست که بدونی در ازای چه کارهایی چه مقداری پول دریافت میکنی 

پس اگر دیدی به حقوقت احترام گذاشته نمیشه اصلا نمون چون قطعا برخوردهای بدتری خواهی دید مث الان🥲

چرا نابود بشی؟ غیر از اینه که براش شستی و سابیدی.

خدایی حرف حساب میزنی تازه کلی فک فامیل همسایه هم رد میشد ادم های هستن حرف در بیار من پی همه چی به خودم مالیده بودم کاره دیگه کار کردن که بی ابروی نیست اما از یه جهت بهتر شد همون زن عموم میدید کل طایفه از من پر میکرد اما برام مهم نبود مهم مستقل بودنش بود