2777
2789

بچه ها دست خودم نیست خیلی تو موخمه نمیدونم چًرا من دهه هفتادی ام دنبال کار بودم ساده تمیز میپوشم آرایش ساده دارم نزدیک خونمون یه کافه کوچیک بود که کلا ۴ تا میز داره دختری مدیریت مدیرش بود که ۳ سال کوچیک تر از من روز اول برای ویتر یا همون سالن کار رفتم تمام شرایطم رزومه توضیح دادم خیلی خونگرم بود و قرار شد شنبه برم روز دختر رفتم اونجا یک ساعتم زودتر رفتم خدا شاهده تمام تلاشم کردم صوتی ندم قشنگ کار کنم و از صد به خودم ۹۸ میدم روز اول کافه شلوغ من و اون خانوم بودیم اون سفارش میگرفت و آماده میکرد من کمکش میکردم سفارش میبردم مشتری ها میرفتن بلافاصله میزهاشون تمیز میکردم سینک خالی میشد دوباره یه کوه ظرف جمع میشد انقدر ظرف شستم مردم اون خانوم ساعت ۷ آگهی داده بود ویتر میخواد بعد منو تا ۱۰ شب نگاه داشت تمام ظرف ها رو حتی قوری گفت بشور دستمال کشیدم تر تمیز آخر شب ۲۰۰ بهم داد گفت شما به درد اینکار نمیخوری با روی باز خنده گفت و بیا بهم سر بزن من خیلی ناراحت شدم از ساعت ۳ تا ۱۰ دست تنها کلی ظرف شستم حتی اولش که رفتم هنوز چیزی توضیح نداده کلی ظرف بهم داد بشورم کافه رو تمیز کردم چرا منو نخواست چرا بهم فرصت نداد خودمو نشون بدم روز اول منی که قبلا تو این زمینه کار نکردم صدم گذاشتم چرا باهم اینجوری رفتار شد اگه من نمی خواست چرا تا ۱۰ شب نگاه داشت همون ساعت ۷ آگهی داد میگفت برو حتی آخرین ظرف شستم بعدش گفت از کار زده شدم خدایی با چیزهای که گفتم میتونید یه دلیل بابت رفتار خانوم بگین تند تند کلی مشتری راه انداختم  کلی ظرف شستم کلی حواس جمع بودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نسبت به کارهایی که باید بکنی واقعا حقوقش کمه عزیزم

حتما خدا برات یه کار بهتر در نظر گرفته

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»
اخه عزیزم حقوقش ۶ تومنه روزی همون ۲۰۰ میشه فرقی نداره یکجا بده یا روزی

خدا دوست داشته تو دلش اینو انداخته مطمئن باش پشیمونه الان ... اخه شیش تومن چیزی نیست هرروز اون کارو بخوایی بکنی خسته میشی

سخته ولی میتونی ... آسون مال قصه هاست (:

خدا دوست داشته میگه ارزشت بالاتر از این حرفاست. بگرد دنبال کار دیگه. ناامید نشو. حداقل باید 400 تومن میداد. کمتر از ماهی ده تومن هیچ جا نرو سرکار. چقدر خودش روزی درمیوورد؟ پول یه قهوه کیک رو بهتون داده

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
خدا دوست داشته میگه ارزشت بالاتر از این حرفاست. بگرد دنبال کار دیگه. ناامید نشو. حداقل باید 400 تومن ...

من نمیدونم چقدز در میاره ولی اون روز روز دختر بود همون کافه کوچیکش شلوغ بود هرکسی هم نیم ساعت بیشتر حق نداشت بشینه و بیرون بر هم زیاد زد