2777
2789

گلوم درده ،سرم میخاره بدجور که پوست سرم داره زخم میشه میسوزه ،شوهرمم که داشت یه چیزی تو گوشیش میخوند می‌خندید تا من رفتم کنارش گفتم چیه طلبکارم شد که چی میگی بیا نگاه کن گفتم اوکی گوشی بده دستم نگاه کنم گفت نه تو دست خودم نگاه کن کل گوشیو گشتم هیچی نبود معلومه سریع پاکش کرد الانم رفته تو قیافه جدا خوابیده 😏اینم از زندگی قشنگ ما والا گاهی اوقات از زندگیم خندم میگیره😂😔آره اینم اضافه کنم چند شبه خوابم بهم ریخته خوابم نمیبره بعد روزها با حالت تهوع سردرد تاری دید به سر میبرم 🥲

لعنت به نرهای هولی که درخواست میدن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم

برای شپشت شامپو نیکستیرین بخر برن 

هروز ملافه هارم بشور تاده روز برو حموم اب و سرکه بزن موهاتو بشور 

روز دهم دوباره شامپو بزن بزار همش از بین بره

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

برو کنارش شپش بگیره بعدش برو خودتون درمان کنامشب اگه اذیتی سرتو با تاید بشور

با تاید میمیرن دخترم کلاس اولیم از تو مدرسه گرفته احتمالا شوهرمم گرفته

موهاتو دکلره کن بسوزن تخمایی ک گذاشتن 

هیچی تمیزش نمیکنه

ıň ţһє ňѧmє oғ ɢoԀ                                                              تمام قصه هایم قصه ی توست💕👫💕                                  خدایا شکرت بابت همه چی ک دادی بمن 🥰💞
عزیزمبرای شپشت شامپو نیکستیرین بخر برن هروز ملافه هارم بشور تاده روز برو حموم اب و سرکه بزن موهاتو ب ...

برای دختر ۷ سالم چی از این شامپو بزنم اشکالی نداره ؟