2777
2789
عنوان

به نظرتون من مشکل دارم

70 بازدید | 10 پست

همش ترس اینو دارم که بمیرم دخترم تنها بمونه.چون مادر خودم فوت شد و منو تو سنی که اوج نیاز یه دختر به مادرش بود تنها گذاشت .از صبح تا شب این ترس آزارم میده.اگر بمیرم دخترم مثل خودم تنهاترین میشه .من قوی بودم ولی دخترم خیلی ضعیف و بی پناهه

عقیده دارم خدا هیچ مصیبتی رو به کسی که صبرش رو نداره نمیده.همه ما ادمیم. یه چند کیلو گوشت و پوست. مح ...

درسته .من دوام آوردم بدون مادرم ظاهرا خیلی هم سفت و محکم بودم ولی از درون پوک شدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از هرچی بترسی سرت میاد

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882

درسته .من دوام آوردم بدون مادرم ظاهرا خیلی هم سفت و محکم بودم ولی از درون پوک شدم

حق داری.

فقط خودت میتونی از خودت مراقبت کنی. هر چند مسیر دشواری رو گذروندی 👏👏👏

آهای سیاه زنگی، دلمو نکن خون ...

میدونم😔

نترس توکلت برخدا

ایشالا صدسال زنده بمونی

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882

خدانکنه دور از جونت 

اصلا به این فکر نکن .

ببین خدا خیلی خیلی دوست داشته که بهت دختر داده اینو منم زمانی فهمیدم که دختر دار شدم ، پس وقتی لیاقت دختر دار شدنو داشتی و الان اون هر چقدرم دورش شلوغ باشه بازم چشمش دنبال تو میگرده و تورو میخواد حتی حاظرم قسم بوخورم دخترا جدیدا دیگه بابایی نیست و مامانی شدن و تو باید انقدر قوی باشی که مواظب دخترت باشی،از صبح تا شب ترس دارم و میترسم بمیرمو  وای دخترم چی میشه و ...بنداز دور تا زمانی که وقت زندگی کردنو داری مواظب دخترت باش ، اون الان تنها تکیه گاهش تویی پس با فکرای بد نه خودتو ازار بده نه اونو اذیت کن 

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫