2777
2789

من میترسم تو تنم نشینه یا جنسش خوب نباشه از نزدیک 

ست اداری مانتو شلوار تو ترب زده ۶۰۰ من حضوری ۱۲۰۰ خریدم ولی خیلی به تنم میشینه میگم ولی دوبرابر پولش شد تا حالا لباس آنلاین نگرفتم

یکی سال۱۴۰۱ تو کاخش نشسته بود توییت میزد بچه های شما اونور آبن بچه های ما میمیرن . سه سال بعد خودش و بچه هاش اونور آب بودن که فرماندهان ما با بچه هاشون شهید شدن ..........🇮🇷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره میگیرم چند بار خریدم هم قیمتش خوب بوده نسبت به بازار هم جنسش خوب البته یه بار یه بارونی آشغال گرفتم پولشو جبران کرد شانسیه دیگه

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

من بیشتر ظرف و ظروف آنلاین خریدم و کفش .لباس یکی دوبار خریدم جالب نبود ترسیدم دیگه

کفش اندازه بود؟ قالباشون فرق داره آخه

یکی سال۱۴۰۱ تو کاخش نشسته بود توییت میزد بچه های شما اونور آبن بچه های ما میمیرن . سه سال بعد خودش و بچه هاش اونور آب بودن که فرماندهان ما با بچه هاشون شهید شدن ..........🇮🇷

کفش اندازه بود؟ قالباشون فرق داره آخه

آره اندازه اندازه ، سایز پامو متر میزدم پنجه هم ،اونام برام میفرستادن .

البته بگم من سایز پای من پلاس سایزه و از فروشگاه مخصوص سایز بزرگا تو تهران میخرم 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی)