2777
2789

میخواد شاغل شم بعد ازدواج کنیم😐 من خودم قصدم شاغل شدنه (شغل دولتی) ولی اینکه این غیر مستقیم بهم فهموند شاغل شم بعد ازدواج کنیم بهم برخورد حق دارم؟و اینم بگم چند ساله باهمیم تقریبا ۵ سال. خواستگاری هم اومده بود اما وقفه ایجاد شد و دلیلشم همین شاغل شدنمه. چیکار کنم

پندی برای یک عمر: نگذار مردم درباره ات زیاد بدانند🤞🎀💟🌾

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در اون حد نمیتونه زندگی اداره کنه؟

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882

بگو من اگه شاغل بودم تو تحفه رو دیگه قبول نمی کردم صبر می کردم یه خواستگار بهتر برام بیاد 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

چکار شغلت داره ؟

میگه شاید در توانم نباشه همه چیتو فراهم کنم خودت شاغل شی چیزی که من نتونم واست فراهم کنم و خودت واسه خودت میخری 

چند سالته؟ فک کنم پول لازمه😂

میگه شاید در توانم نباشه همه چیتو فراهم کنم خودت شاغل شی چیزی که من نتونم واست فراهم کنم و خودت واسه خودت میخری 

ینی تو میگی پولتو میخواد؟

نه میگه شاید در توانم نباشه همه چیتو فراهم کنم خودت شاغل شی چیزی که من نتونم واست فراهم کنم و خودت واسه خودت میخری