2777
2789
عنوان

بار سومه تشنج میکنم😔

88 بازدید | 13 پست

دو سه ساله شرایط خیلی سختی داشتم و هنوزم ادامه داره

خیلی فشار تحمل کردم😓

تا سه دفعه هر دفعه به فاصله ۵ ۶ماه تشنج کردم

از تشنج دوم دکتر برام لاکوزامید۱۰۰ نوشت روزی دوتا

۳روز نشد که بخورم همین چندشب پیش دوباره تشنج کردم😔

البته دوبار از تشنج هام بخاطر ویروس سختی بود که میگرفتم یعنی بعد تشنج یه ویروس سخت برام شروع می‌شد.

میترسم خیلی😭

میترسم اینجوری بمونم😭

بچه ها کسی رو سراغ دارید اینجوری شده باشه و خوب شده باشه؟

توروخدا برام دعا کنید خجالت میکشم ازین موضوع😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاله ی من ۱۱ سال درگیر این بیماری هست اما خوب نشده قرص های تگراتول و توپیرامات مصرف میکنه فقط شدت تشنج ها و فاصله بینشون کم شده جوری که از روزی چهار پنج دفعه رسیده به نهایتا سالی یک الی دو دفعه

ولی همزمان با اون یه فامیل داشتیم تشنج های خیلی سختی میکرد روزی پنج شش بارم میشد اما بعد از چند سال خوبه خوب شد

گفته بودی که چرا خوب به پایان نرسید؟ راستش زور منِ خسته به طوفان نرسید... گرچه گفتند بهاران برسد مال منی قصه آخر شد و پایان زمستان نرسید... من گذشتم که به عشق تکیه کنم ، جگرم سوخت ولی عشق به عصیان نرسید...

باز اول بخاطر فشار عصبی بود؟یعنی همینجوری بخاطر حزص تشنج کردی؟!

دو دفعه ی اول ماهی خورده بودم و چیزای سرد دیگه 

ولی از نظر روانی توی شرایط سختی بودم و هستم 

خب چکار کرد که خوب شد میدونی؟

زیر نظر متخصص اعصاب و روان بود

دکترشون با خاله ام یکی هست اما اون خوب شد و خالم خوب نشد

گفته بودی که چرا خوب به پایان نرسید؟ راستش زور منِ خسته به طوفان نرسید... گرچه گفتند بهاران برسد مال منی قصه آخر شد و پایان زمستان نرسید... من گذشتم که به عشق تکیه کنم ، جگرم سوخت ولی عشق به عصیان نرسید...

دو دفعه ی اول ماهی خورده بودم و چیزای سرد دیگه ولی از نظر روانی توی شرایط سختی بودم و هستم

چیزای سرد نخور همیشه چیزای گرم بخور گوشت گوسفند بوقلمون بلدرچین و چیزای گرم چایی نبات دمنوش از استرس دوری کن فشار عصبی داشتی برو پارکی بازاری جایی

خودمم نمیدونم