2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرکه سیب؟میشه دقیق تر بگید چجور و چه مقدار من یه مدت ریختم تو حای قرص می خوردم اما فایده نداشت بیشتر ...

دوقاشق غذاخوری تو اب قبل غذا اشتهارو کم میکنه 

من سه کیلو کم کردم

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

تو چند مدت آفرین به شما

تقریبا سه هفته

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

عالیه

شمام امتحان کن 

کلی خواص دیگم داره 

آب خالی؟

اره عزیزم اب و سرکه 

یه لیوان اب دوقاشق غذاخوری سرکه 

زیاد نخور در روز یه فنجان یا دو فنجان اشتها کم میکنه ولی فشار خون پایین میاره

من می خورم تپش قلب می گیرم و تا مردن میرم اما دکتر تغذیم می گفت اونایی که بتونن همراه حفظ رژیم تا سه فنجون در روز بخورن خیلی راحت و سریع وزن کم میکنن. برای طبعشم حتما باید با دارچین یا زنجبیل یا هل دم بشه که سردی طبعش اصلاح بشه.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

من با سماق خوب کم می کردم.شکمم نسبتا صاف شده بود و لباسام بهم گشاد شده بودن. یه قاشق غذاخوری سر پُر روی هر وعده شام و ناهارم می ریختم. متاسفانه اینقد ایجاد یبوست می کرد که مجبور شدم ولش کنم و باز چاق شدم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

من با سماق خوب کم می کردم.شکمم نسبتا صاف شده بود و لباسام بهم گشاد شده بودن. یه قاشق غذاخوری سر پُر ...

ممنون که تجربتو نوشتی اینجا هیچکس تجربه سماق نداشت چندین بار نوشتم .خیلی ازش شنیدم شما چند مدت استفاده کردی که اینطور شد