2777
2789

دلم به حال این بچه خیلی بیشتر میسوزه البته که تقصیر شوهرم بود من ناخواسته باردار شدم کارشو کرد که من طلاق نگیرم الان از دوهفته پیش که خانوادم سیسمونی گرفتن برا این بچه رو همه چیزش داره عیب و ایراد میزاره مرتیکه شیطونه میگه جمع کنم همه لوازمو به بابام بگم بیا ببر پس بده ببینم عرضه داره خودش که بره یه لباس واسه این بچه بگیره

اصن بخدا هرروز کارم شده گریه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب این چرت و پرتها میشه هزارتا جواب داد

گریه میکنید واسه حرف

هر وقت تیکه میندازه بگو تو برو بهترش رو بخر

اینو بندازم دور

بگو مگه پادشاهی ک برای بچت تخت پادشاهی بخرن همینم لطف کردن 

تحقیرش کن

بگو تو دنیا اومدی ننه بزرگت چی خریدی معلومه لای پر قو بزرگ شدی و هزار جور تیکه بنداز ک لال شه

عزیزم وقتی به زور کاری کرده حامله بشی و طلاق نگیری حتما دوستت داره دیگه وگرنه براش مهم نبود حالا ...

مشکل من توقعات بیجاشه خودش عرضه نداشت برام عروسی بگیره منو همینجوری اورد سرزندگیمون

ب این چرت و پرتها میشه هزارتا جواب دادگریه میکنید واسه حرفهر وقت تیکه میندازه بگو تو برو بهترش رو بخ ...

بخدا به بدبختی پول همینو بابام داده زر اضافیم میزنه

بخدا به بدبختی پول همینو بابام داده زر اضافیم میزنه

زبون نداری دیگع

تو باید منت میزاشتی ک بچه رو تو گذاشتی خرجشو بابای من بده

بگو تو همینم نمیتونستی بخری

انقد تحقیرش کن بیاره پولتو پس بده

والا یه سری مردها لایق مهربونی نیستت

بعدم جمع کنید این رسم هارو

چهارتا تیکه لباس و ساک والا بسه