2777
2789
عنوان

کاش هیچ وقت با این اخلاق گند شوهرم بچه دار نمیشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 993 بازدید | 29 پست
عزیزم وقتی به زور کاری کرده حامله بشی و طلاق نگیری حتما دوستت داره دیگه وگرنه براش مهم نبود حالا ...

عجب😐😐 واقعا چطوری میتونید همچین نظر چرتی بدید؟ 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب این چرت و پرتها میشه هزارتا جواب دادگریه میکنید واسه حرفهر وقت تیکه میندازه بگو تو برو بهترش رو بخ ...

دقیقا کار درست همینه وقتی یکی نمک نشناسه و حرف مفت میزنه باید تحقیرش کرد که دیگه لال بشه 

طرف خودش عرضه نداره واسه بچه اش وسایل بخره یکی دیگه زحمتش رو کشیده بجای تشکر طلبکار شده ! من بودم رو خودش و کل ایل و تبارش عیب و ایراد میذاشتم و با خاک کوچه یکسان میکردم

دقیقا کار درست همینه وقتی یکی نمک نشناسه و حرف مفت میزنه باید تحقیرش کرد که دیگه لال بشه طرف خودش عر ...

متاسفانه تو نی نی سایت خانوم ها میترسن

میترسن جواب توهین و تحقیر رو بدن

میترسن رو حرف زور حرف بزنن

والا من ک زدم شو

اولش براش درد داشت بعد حساب کار اومد دستش ک من آدمی نیستن ک زور و اجبار و توهین بره تو کتم اتفاقا همیشه حواسش هست بهم درست حرف بزنه چیزی اضافه نگه و...

اگه دست بزن نداره 

بش بگو شماره یه وانتی برام گیر بیارکاردارم اونو میگع برا چی بعد تو میگی  چون ازین وسایل خوشت نیمده میخوام بفرستمشون پس نودت بهترشو میخزی 

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
متاسفانه تو نی نی سایت خانوم ها میترسنمیترسن جواب توهین و تحقیر رو بدنمیترسن رو حرف زور حرف بزننوالا ...

گاهی فکر میکنم اینایی که به خانما میگن سازش کن (هر چیزی منطقی داره توی موارد غیر منطقی میگن) 

صبر کن مبادا به شوهرت بگی بالای چشمت ابرو زن نیستن مرد هستن 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

شوهر من ۸۰ تومن داد واسه بچه سیسمونی بگیرم بازم من غر میزنم که کمه نمیرسه آخرش گفت هرچی موند ماه بعد میگیرم فکر نمیکنی زیادی بهش رو دادی؟!

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

گاهی فکر میکنم اینایی که به خانما میگن سازش کن (هر چیزی منطقی داره توی موارد غیر منطقی میگن) صبر کن ...

انگار مجوز اینو صادر میکنن ک بیا هرجور دوست داری با من رفتار کن من یه زن بدبختم ک حقی ندارم 

چون تو خرجمو میدی...

نه خود زنها هم همینن