2777
2789

خوشمزه و تقریبا رژیمی ، یا مقدار کم نون یا برنج بخوری 

خودم سوپ‌شیر که خیییییلی دوست دارمو درست میکنم بعضی وقتام سالاد سزار 

پیشنهادای شما؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل شماها فکر می‌کردم سوپ کم کالریه، ولی وقتی با کالری شماری آشنا شدم فهمیدم که اشتباه می‌کردم 😁😁

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

[QUOTE=398429668]منم مثل شماها فکر می‌کردم سوپ کم کالریه، ولی وقتی با کالری شماری آشنا شدم فهمیدم که اشتباه می‌کردم  ...[/QUOTE

سوپ هر یک لیوان ۷۵ تا داره 

دیگه تراپیستمم نمیتونه بتراپه...حس عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه..

هیچی تو این دنیا بی کالری نیست فقط سالم و غیر سالم داریم همین

به نظر من بهترین حالتش کم کردن نون و برنج و ماکارونی و سیب زمینی و روغن و شکر هستش نیم ساعت الی ۴۵ دقیقه ساعت پیاده روی 

راحت ماهی سه کیلو کم میشه 

[QUOTE=398429668]منم مثل شماها فکر می‌کردم سوپ کم کالریه، ولی وقتی با کالری شماری آشنا شدم فهمیدم که ...

کالری شمار شما چیه؟ من کرفس دارم، سوپهایی که مرغ و... دارن اکثراً بالای ۲۰۰ کالری دارن

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
خیلی خوبه ۵ ساله دارمش

والا کرفس منو از سوپ خوردن انداخته، هی با خودم فکر می‌کنم مگه سوپ چی داره که یه لیوانش باید ۲۰۰ و خورده‌ای کالری داشته باشه 😁😁

والا کرفس منو از سوپ خوردن انداخته، هی با خودم فکر می‌کنم مگه سوپ چی داره که یه لیوانش باید ۲۰۰ و خو ...

نه بابا چرت گفته 

بشقاب خیلی خوبه 

سوپ هر یک لیوان ۷۵ تا 

دیگه تراپیستمم نمیتونه بتراپه...حس عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه..