2777
2789
عنوان

فاز بعضی از دخترارو درک نمیکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1273 بازدید | 103 پست
همین کارا رو میکنن عشق مث هوس دیده بشه

اره بخدا

تو اینجا هروقت گفتم دوست پسر وظیفه نداره خرج دختر بده

توسط یه عده بی مغز خورده شدم

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

اره بخداتو اینجا هروقت گفتم دوست پسر وظیفه نداره خرج دختر بدهتوسط یه عده بی مغز خورده شدم

منم 

تازه ی بار گفتم من توو دوستیمون از شوهرم پول و کادو نگرفتم گفتن لابد عاشقت نبوده

اگ عاشقم نبوده پس چرا باهام ازدواج کرده😅

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم تازه ی بار گفتم من توو دوستیمون از شوهرم پول و کادو نگرفتم گفتن لابد عاشقت نبودهاگ عاشقم نبوده پ ...

😹😹😹😹

هرکس فن شیما کاتوزیانه یه احمق نفهم به تمام معناست کاری هم ندارم نظرش چیه 

«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️‍🩹»

منم تازه ی بار گفتم من توو دوستیمون از شوهرم پول و کادو نگرفتم گفتن لابد عاشقت نبودهاگ عاشقم نبوده پ ...

حالا کادو یه چیز کاملا عادی هست ولی اینکه پسر خرجمو بده چندشم میشه چون حتما درمقابل این کارشون درخواست یه چیز دیگه هم میکنن

یعنی چی؟؟

یعنی شیما کاتوزیان چه پخیه خودش که فن هم داشته باشه 

«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️‍🩹»

چی میگه مگه نمیشناسنش

یه بلاگره که تفکرات فمنیستی مضخرفی داره

مثلا خیلی عادی میگه اگه پارتنرتون رو نخواستین خیانت کنین و چمیدونم از این چرت و پرتا 

یه بلاگره که تفکرات فمنیستی مضخرفی دارهمثلا خیلی عادی میگه اگه پارتنرتون رو نخواستین خیانت کنین و چم ...

خاک توسرش

خب غیر این فایده دوست پسر چیه؟

دوست‌پسره. بانک که نیست. 

ارتباط عاطفی درست. حمایتگری. هزارتا دلیل دیگه داره وارد رابطه شدن. آدم نمی‌ره تو رابطه که از طرف بِکنه.

آه ای یقینِ یافته! بازت نمی‌نهم. :) تاریکم. ولی تویی که روشنم می‌کنی. بمون برام.

عه والا سردرنمیارم بالاخره یه داد و ستدی باید باشهاگه نه که فقط دونفر با هم حرف بزنن تهش چی میشه

نه عزیز داد و ستد نیست. اینکه توی یه ارتباط خرج کردن باشه و رابطه جنسی هم باشه به معنی این نیست که داد و ستده. تو رابطه سالم پسر چون دختر رو دوست داره خرج می‌کنه. دختر هم چون پسر رو دوست داره، از رابطه باهاش لذت می‌بره.

آه ای یقینِ یافته! بازت نمی‌نهم. :) تاریکم. ولی تویی که روشنم می‌کنی. بمون برام.