2777
2789

قبلا بخاطر بچم دلم نمیومد این آرزو رو کنم ولی وقتی فکرشو میکنم میبینم تربیت بچم بدون اینکه مادر بالا سرش باشه خیلی بهتره تا اینکه یه مادری بالا سرش باشه که توی خونه نه شخصیت داره نه احترام و حقیر شمرده میشه حتی الانم که شوهرم بهم حرف میزنه با اینکه بچم کوچیکه ولی ازش خجالت میکشم و تو عذابم چه برسه به وقتی که انشاالله بزرگ شه

از طرف شوهرمم مطمئنم که یا ازدواج نمیکنه یا اگه کرد بچه رو میده به مادر شوهرم اینا یا خانواده من چندین بار حرفش افتاده از زیر زبونش کشیدم

آیا این دعای من گناهه؟

اگه دعا کنم خدا شوهرمو بکشه چی ؟ گناهه؟

خسته و دلشکسته...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشی زیر دلت زده ناشکری نکن بشین زندگیتو بکن

خیلی دوست دارم به این حرفت عمل کنم ولی بریدم دیگه نمیدونم درک میکنی حسمو یا نه جنگ روانی ای که شوهر راه میندازه تو خونه تحملش خیلی سخته فکر مرگ ولم نمیکنه از خودکشی خیلی میترسم میگم کاش خدا خودش بکشه خلاصم کنه

خسته و دلشکسته...

گناه؟  من خودکشی رو گناه نمیدونم

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم اگر به صلاحم هست اون پسری که میخوام شوهرم و اگر نه مهرش از دلم پاک شه من زیادی خستم برای دویدن حالم خوب نیست 

عزیزم 

آخه این چه دعاییه

تو که داری دعا میکنی،با دل شکسته ات دعا کن خدا اخلاق شوهرتو درست کنه و مشکلاتتو حل کنه و زندگیت درست شه،

فرج فقط یک لحظه ست، ان شاء الله خدا دلتو شاد کنه 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
گناه؟ من خودکشی رو گناه نمیدونم

من برای گناه بودن و نبودنش تصمیم نمیگیرم فقط میدونم خدا بدش میاد و تمام مسیر من تو زندگیم این بوده که رضایت خدارو جلب کنم اگه بخاطر شوهرم خودکشی کنم و خدا رو از دست بدم چه فایده طلاق بگیرم بچمم آواره شه بهتره که

خسته و دلشکسته...

عزیزم آخه این چه دعاییهتو که داری دعا میکنی،با دل شکسته ات دعا کن خدا اخلاق شوهرتو درست کنه و مشکلات ...

ممنونم عزیزم انشاالله خدا به دل تو هم نگاه کنه💕خیلی دوست دارم همینی که تو میگی باشم و قبلا هم بودم ولی خیلی خستم خیلی هر رفتاری رو هم امتحان کردم مگه چیزی به ذهنم نرسیده باشه

تا وقتیم که خودش نخاد آدم نمیشه هرچقد من دعا کنم 

خسته و دلشکسته...

ممنونم عزیزم انشاالله خدا به دل تو هم نگاه کنه💕خیلی دوست دارم همینی که تو میگی باشم و قبلا هم بودم ...

واقعا سخته زندگی با آدم بد اخلاق، اونقدر سخت که حدیث داریم از پیامبر که زن با مردی که با همسر بد اخلاق زندگی میکنه و تحمل میکنه از فشار قبر در امانه

ببین دیگه چیه که خدا همچنین اجری قرار داده

امیدوارم زودتر خدا همسرتو هدایت کنه و اخلاقش درست شه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم