2777
2789
عنوان

چند روزه دعا میکنم خدا مرگمو برسونه گناهه آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 16 پست
خیلی بده آدم به یه جایی تو زندگیش برسه که آرزوی مرگ کنه من امشب باتمام وجودم از خدام خواستم راحتم کن ...

منم خیلی تو عذابم الان چند روزه به طور جدی سر نمازام از خدا میخوام یه طوری بکشه راحتم کنه دیگه توان ندارم 

خسته و دلشکسته...

واقعا سخته زندگی با آدم بد اخلاق، اونقدر سخت که حدیث داریم از پیامبر که زن با مردی که با همسر بد اخل ...

امیدوارم ولی بعید میدونم تا خودش نخاد دعای من براش تاثیری نداره

فک کنم آیت الله مجتهدی یه نفر میره میگه حاج آقا دعا کنید تا من آدم بشم آیت الله بهش میگه تا کسی خودش نخاد با دعا آدم نمیشه من ۴ ساله عاجزانه از خدا میخوام هدایتش کنه ولی تغییری نکرده انواع اقسام رفتارا رو که فکر میکردم ممکنه تغییرش بده انجام دادم ولی هیچ فرقی نکرده واقعا سرنوشت خود آدم دست خودشه نه دیگران

خسته و دلشکسته...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.