2777
2789

برادره آهن پرید تو چشمم

رفتم بیمارستان چشم خارجش کردن و سه تا قطره دادن

شمام برو

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
برادره آهن پرید تو چشممرفتم بیمارستان چشم خارجش کردن و سه تا قطره دادنشمام برو

براده*

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو مهد بچه ها سمت پسرم اسباب بازی پرت کرده بودن که لبه نسبتا تیز داشت بردیم دکتر قرنیه چشمش خراشیده شده بود قطره و پماد داد یه مدت استفاده کردیم الحمدلله برطرف شد

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

به قرنیه خورده بود؟

عزیزم رفته تو چشم

پس کجا بخوره

ببخشید بعد دکتر دید چی گفت؟خیلی نگرانم

الان شرایط من و شما یکی نیستا

بهتر نیست بری بیمارستان جای تاپیک زدن؟

من یبار سنگ خرده بود به چشمم رفتیم چشم پزشکی 

یبار سنگ ریزه رفته بود چشمم دوستم با زبونش در اورد 

یبارم خاک چوب رفته بود توی چشم مامانم اورژانس چشم پزشکی در اورد قطره چشم داد

یبارم اسید توی چشم بابام چکید که با آب شست وشو دادن بعد بردن اورژانس که اونجا هم چشمش رو شست و شو دادن

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
من یبار سنگ خرده بود به چشمم رفتیم چشم پزشکی یبار سنگ ریزه رفته بود چشمم دوستم با زبونش در اورد یبار ...

خداروشکر که به خیر گذشته 

ببخشید سنگ خرده مستقیم پرت شده بود سمت چشمت؟؟

جان چه می‌دانست از دنیا چه ها خواهد کشید...   

خداروشکر که به خیر گذشته ببخشید سنگ خرده مستقیم پرت شده بود سمت چشمت؟؟

بله شب تا صبح هم موند توی چشمم تا صبح دوستم درش اورد 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪